№34

Бюджетная бухгалтерия, сентябрь, 2022/№ 34 Другие номера журнала ›
  • Отримання благодійних внесків: чи потрібно рішення сесії? Чи потрібно рішення сесії для відкриття нової функції за спецфондом для отримання благодійних внесків?
  • Надання фінансової підтримки КП*: на який рахунок? Чи може КП отримувати фінансову підтримку від місцевого бюджету на рахунок, відкритий в банку? Чи обов’язково включати таке КП в мережу як одержувача бюджетних коштів?
  • Готуємось до опалювального сезону: як провести закупівлі? Початок опалювального сезону вже не за горами. Тож аби гідно підготуватись до нього, замовники здійснюють закупівлі необхідних товарів, робіт та послуг. Які саме закупівлі можуть бути пов’язані з підготовкою до опалювального сезону? Розглянемо «гарячі запитання» та запропонуємо варіанти їх розв’язання.
  • Класні журнали: як показати отримання та передачу? Відділ освіти закупив класні журнали для I — IV та V — XI класів у кількості 95 шт. на загальну суму 22500 грн. На якому субрахунку слід обліковувати? Як правильно показати отримання та передачу таких журналів закладам освіти?
  • Окупанти знищили комп’ютерну техніку: як її списати? Територія, де розміщена наша бюджетна установа, певний час перебувала в тимчасовій окупації. Після того, як вона була звільнена, комісія установи провела огляд та інвентаризацію усього майна. У результаті було з’ясовано, що вся комп’ютерна техніка в установі знищена. Яким чином списати таку комп’ютерну техніку? Чи необхідно отримувати згоду ОМС на списання такого комунального майна?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше