№35

Бюджетная бухгалтерия, сентябрь, 2022/№ 35 Другие номера журнала ›
  • Перелік пріоритетних видатків розширено Останнім часом Уряд радує нас гарними новинами про розширення переліків дозволених видатків у період дії воєнного стану. Так, нещодавно ми розглядали такі новини у матеріалі «Увага! Перелік пріоритетних видатків розширено» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 30*. І ось знову постановою № 978** Кабмін вніс чергові зміни до Порядку № 590***.
  • Чекаємо зміни до НП(С)БО 121 Мінфін підготував низку змін до НП(С)БО 121. Проєкт відповідного наказу розміщено на офіційному сайті Міністерства*. Що цікавого у цих змінах, розповімо далі.
  • Видатки на придбання необоротних активів: огляд актуальних запитань Види видатків, які можна здійснювати під час дії воєнного стану, визначені Порядком № 590*.
  • Застаріла бібліотечна література: коли та як списати? Бюджетна установа — коледж має бібліотеку. Є потреба списати зношену та застарілу бібліотечну літературу (підручники, журнали). Якими нормативним документами керуватись? Які документи оформлювати? Як показати такі операції в бухобліку?
  • Передача коштів із спецфонду до загального: можливо? Чи можливо в період дії воєнного стану передати кошти зі спеціального фонду бюджету до загального?
  • Як працювати замовникам після 10.09? З 10.09.2022 набрали чинності зміни, унесені до Закону № 922*. Як здійснювати закупівлі після цієї дати та чого очікувати замовникам? Про все це розповів Мінекономіки у черговому листі**. Розповімо про головні висновки цього роз’яснення.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше