№35

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2022/№ 35 Інші номери журналу ›
  • Перелік пріоритетних видатків розширено Останнім часом Уряд радує нас гарними новинами про розширення переліків дозволених видатків у період дії воєнного стану. Так, нещодавно ми розглядали такі новини у матеріалі «Увага! Перелік пріоритетних видатків розширено» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 30*. І ось знову постановою № 978** Кабмін вніс чергові зміни до Порядку № 590***.
  • Чекаємо зміни до НП(С)БО 121 Мінфін підготував низку змін до НП(С)БО 121. Проєкт відповідного наказу розміщено на офіційному сайті Міністерства*. Що цікавого у цих змінах, розповімо далі.
  • Видатки на придбання необоротних активів: огляд актуальних запитань Види видатків, які можна здійснювати під час дії воєнного стану, визначені Порядком № 590*.
  • Застаріла бібліотечна література: коли та як списати? Бюджетна установа — коледж має бібліотеку. Є потреба списати зношену та застарілу бібліотечну літературу (підручники, журнали). Якими нормативним документами керуватись? Які документи оформлювати? Як показати такі операції в бухобліку?
  • Передача коштів із спецфонду до загального: можливо? Чи можливо в період дії воєнного стану передати кошти зі спеціального фонду бюджету до загального?
  • Як працювати замовникам після 10.09? З 10.09.2022 набрали чинності зміни, унесені до Закону № 922*. Як здійснювати закупівлі після цієї дати та чого очікувати замовникам? Про все це розповів Мінекономіки у черговому листі**. Розповімо про головні висновки цього роз’яснення.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі