Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

СТАТЗВІТНІСТЬ

Наказом Держкомстату України від 03.08.2009 р. № 294

затверджено нові форми державних статистичних спостережень за статистикою праці, що набувають чинності починаючи зі:

— звіту

за 2009 рік:

№ 1-ПВ (умови праці) (один раз на два роки) «Звіт про стан умов праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці»;

№ 6-ПВ (річна) «Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання»;

— звіту

за січень 2010 року — № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці»;

— звіту за

I квартал 2010 року — № 1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці».

 

ПОСИЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ПОГАШЕННЯМ ЗАБОРГОВАНОСТІ ІЗ ЗАРПЛАТИ

Із метою посилення контролю за погашенням заборгованості щодо заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат Кабмін

постановою від 12.08.2009 р. № 863 наказав міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським, районним держадміністраціям створити тимчасові комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Цією ж

постановою затверджено Типове положення про тимчасову комісію з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Постанова № 863

набуде чинності з дня офіційного опублікування.

 

ЗАПОВНЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД В ОРГАНАХ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ

Кабмін

постановою від 05.08.2009 р. № 830 уніс доповнення до п.п. 1 п. 5 постанови КМУ «Деякі питання організації бюджетного процесу» від 26.11.2008 р. № 1036.

Нагадаємо, що

п. 5 постанови № 1036 приписує до кінця 2009 року органам виконавчої влади з метою економного та раціонального використання бюджетних коштів припинити заповнення вакантних на 1 грудня 2008 року посад.

Така заборона не стосується посад керівників структурних підрозділів та їх заступників; державних реєстраторів районних, районних у містах Києві та Севастополі держадміністрацій, інженерів-інспекторів інспекції державного технічного нагляду, державних інспекторів інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції обласних держадміністрацій, що здійснюють свої повноваження в районі відповідної області одноосібно.

Згідно з доповненнями, внесеними

постановою № 830, цей перелік виключень поповнився посадами працівників органів (відділів) ведення Державного реєстру виборців та регіональних органів (відділів) адміністрування Державного реєстру виборців.

Постанова № 830

набула чинності 13.08.2009 р.

 

ПОРЯДОК ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

Міністерство культури та туризму України (далі — МКТ)

наказом «Про порядок виїзду за кордон» від 28.04.2009 р. № 277/0/16-09 установило:

1. Дозвіл (узгодження) на виїзд за кордон творчим колективам, окремим виконавцям, які працюють в установах, організаціях, підприємствах, що належать до сфери управління МКТ, дає Міністерство.

2. Погодження виїзду МКТ здійснює згідно зі зверненнями керівників творчих колективів, установ, організацій, направлених не пізніше ніж за 10 днів до виїзду, з визначенням:

— мети виїзду, обґрунтуванням його необхідності;

— термінів та умов перебування за кордоном;

— наявності контрактів (угод, запрошень);

— фінансових умов, кошторису витрат, джерел фінансування;

— плану-завдання для керівників установ.

3. Погодження виїзду за кордон творчим колективам, окремим виконавцям, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій здійснюється Міністерством за умов, передбачених попереднім пунктом.

4. При укладанні угод з іноземними партнерами керівникам творчих колективів, державних установ та організацій, що перебувають у підпорядкуванні МКТ, передбачати доходи за проведення гастролей, виставок, тощо, відображати їх у планах і звітності в установленому порядку.

5. Письмовий звіт за результатами виїзду за кордон з відповідними висновками подається до Управління міжнародних зв’язків МКТ в 10-денний строк з дня повернення.

6. Відповідальність за порушення вимог

наказу № 277/0/16-09 несе керівник державної установи, організації.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі