Теми статей
Обрати теми

Про порядок складання форм місячної фінансової звітності у 2009 році установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів

Редакція ББ
Лист від 23.01.2009 р. № 15-04/170-1063

ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО УКРАЇНИ

ПРО ПОРЯДОК СКЛАДАННЯ ФОРМ МІСЯЧНОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ У 2009 РОЦІ УСТАНОВАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯМИ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ КОШТИ ДЕРЖАВНОГО АБО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

Лист від 23.01.2009 р. № 15-04/170-1063

 

З метою встановлення єдиних вимог до порядку складання у 2009 році місячної фінансової звітності установами та організаціями, які отримують кошти державного або місцевих бюджетів, Державне казначейство України повідомляє наступне.

Місячні фінансові звіти у 2009 році розпорядники та одержувачі бюджетних коштів складають і подають до органів Державного казначейства України за такими формами:

«Звіт про заборгованість за бюджетними коштами» (№ 7д, № 7м)

;

«Звіт про заборгованість за окремими програмами» (№ 7д.1, № 7м.1)

.

У зазначених формах фінансової звітності наводяться суми дебіторської та кредиторської заборгованості, які склалися в установі на початок року та на звітну дату.

Показники графи 4 «Дебіторська заборгованість на початок року» та графи 8 «Кредиторська заборгованість на початок року, усього» повинні бути тотожними аналогічним показникам граф 5 «Дебіторська заборгованість на звітну дату, усього» та 9 «Кредиторська заборгованість на звітну дату, усього» форми № 7д, № 7м річного фінансового звіту за попередній рік.

Показники графи 4 «Дебіторська заборгованість на початок року» та графи 6 «Кредиторська заборгованість на початок року» повинні бути тотожними аналогічним показникам граф 5 «Дебіторська заборгованість на звітну дату» та 7 «Кредиторська заборгованість на звітну дату» форми № 7д.1, № 7м.1 річного фінансового звіту попереднього звітного періоду.

Крім того, слід зазначити, що

дебіторська прострочена заборгованість — це заборгованість, що виникає на 30-й день після закінчення терміну обов’язкового платежу згідно з укладеними договорами, або якщо дата платежу не визначена після виписування рахунку на оплату.

Кредиторська прострочена заборгованість

— це заборгованість, що виникає на 30-й день після закінчення терміну обов’язкового платежу згідно з укладеними договорами, або якщо дата платежу не визначена після отримання підтвердних документів за отримані товари, виконані роботи, надані послуги.

 

Заступник Голови О. Чечуліна

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі