Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

ІНДЕКС ІНФЛЯЦІЇ ЗА ТРАВЕНЬ — 100,5 %

За даними Державного комітету статистики України, індекс споживчих цін (індекс інфляції) за травень 2009 року склав

100,5 %.

 

ЦІНА НА ГАЗ ДЛЯ БЮДЖЕТНИКІВ

Національна комісія регулювання електроенергетики України

постановою від 01.06.2009 р. № 647 затвердила граничний рівень ціни на природний газ для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, на 2009 рік без урахування ПДВ, збору до затвердженого тарифу на природний газ у вигляді цільової надбавки, тарифів на транспортування, розподіл і поставку природного газу за регульованим тарифом на рівні 2020,25 грн. за 1000 м3.

Постанова № 647

набрала чинності 01.06.2009 р.

Постанову НКРЕ від 19.02.2009 р. № 194 «Про затвердження граничного рівня ціни на природний газ для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, на 2009 рік»

визнано такою, що втратила чинність.

 

УНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОСТАНОВИ КМУ № 1036

Кабмін

постановою від 03.06.2009 р. № 556 доповнив п.п. 6 п. 4 постанови КМУ «Деякі питання організації бюджетного процесу» від 26.11.2008 р. № 1036.

Згідно з доповненнями до винятків із заборони розпорядникам коштів держбюджету здійснювати розрахунки виключно за фактично поставлені товари, виконані роботи і надані послуги додалися створення науково-технічної продукції, утилізація звичайних видів боєприпасів, не придатних для подальшого використання і зберігання, фінансування інвестиційних проектів, що реалізуються на підприємствах авіабудування, оборонно-промислового комплексу та машинобудування.

 

МІЖНАРОДНІ ДЕРЖЗАКУПІВЛІ

Згідно з

п. 15 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти в разі, якщо очікувана вартість предмета закупівлі перевищує суму, еквівалентну: для товарів — 200 тис. євро, для послуг — 300 тис. євро, для робіт — 500 тис. євро, то оголошення про заплановану закупівлю або щодо проведення попередньої кваліфікації учасників обов’язково має розміщуватися в міжнародному виданні, визначеному уповноваженим органом, або в міжнародній мережі електронного зв’язку.

З метою реалізації цієї норми Мінекономіки

наказом від 03.06.2009 р. № 535 визначило, що опублікування зазначених оголошень здійснюється в міжнародному виданні, яке:

— має державну реєстрацію із зарубіжною сферою розповсюдження видання і тематичною спрямованістю — сфера державних закупівель;

— згідно з національним стандартом ДСТУ 4515:2006 має код ISSN — Міжнародний стандартний серійний номер (International Standard Serial Number).

 

НОВИЙ БЛАНК ДОКУМЕНТІВ СУВОРОГО ОБЛІКУ

Кабмін

постановою від 21.05.2009 р. № 560 доповнив перелік бланків документів суворого обліку, визначених постановою КМУ «Про встановлення порядку виготовлення бланків цінних паперів і документів суворого обліку» від 19.04.93 р. № 283, копіями судових рішень.

Державній судовій адміністрації, Мін’юсту, Мінфіну і Держкомпідприємництва доручено розробити і подати на розгляд Кабміну проект

Порядку оформлення, виготовлення та обліку бланків документів суворого обліку, що використовуються для виготовлення копій судових рішень.

Норма щодо набуття копіями судових рішень статусу бланків суворого обліку набере чинності одночасно з постановою КМУ про затвердження зазначеного Порядку.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі