Теми статей
Обрати теми

Зведена інформація щодо переліку документів, які надаються до органів Державного казначейства при реєстрації зобов’язань

Редакція ББ
Лист від 23.01.2009 р. № 17/3-06/116-1104

Додаток

до листа Державного казначейства України

від 23.01.2009 р. № 17/3-06/116-1104

 

ЗВЕДЕНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПЕРЕЛІКУ ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ НАДАЮТЬСЯ ДО ОРГАНІВ
ДЕРЖАВНОГО КАЗНАЧЕЙСТВА ПРИ РЕЄСТРАЦІЇ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ

Перелік документів

Процедура торгів

відкриті торги

двоступеневі торги

торги з обмеженою участю

запит цінових пропозицій

закупівля в одного учасника

Річний план закупівель

+

+

+

+

+

Звіт про результати процедури закупівлі

+

+

+

+

+

Лист-погодження Міністерства економіки України

+1

+2

1 Якщо не проводилася попередня кваліфікація та очікувана вартість процедури закупівлі товару (послуг) перевищує 100 тисяч гривень, а робіт — 300 тисяч гривень.

2 Якщо очікувана вартість процедури закупівлі товару (послуг) перевищує 100 тисяч гривень, а робіт — 300 тисяч гривень.

 

Коментар редакції

 

НОВИЙ ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ наДАЮТЬСЯ ДО ОРГАНІВ ДЕРЖКАЗНАЧЕЙСТВА
ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ЗА ДОГОВОРАМИ ПРО ЗАКУПІВЛЮ

Попередній перелік документів, які надаються до органів Державного казначейства під час здійснення реєстрації зобов’язань за договорами, укладеними за результатами процедур закупівель (далі —

Перелік), було наведено в листі Держказначейства від 11.04.2008 р. № 4.9-06/562 (див. «Бюджетна бухгалтерія», 2008, № 16, с. 19).

Порівняємо новий

Перелік з попереднім.

Насамперед нагадаємо, що сьогодні механізм здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти регулює

Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затверджене постановою КМУ від 17.10.2008 р. № 921 (у редакції постанови КМУ від 19.11.2008 р. № 1017), далі — Положення № 921.

У зв’язку з тим, що

Положенням № 921 процедура редукціону виключена як процедура проведення тендерних торгів, відповідно і в Переліку така процедура відсутня.

Крім того, згідно з новим

Переліком нема потреби надавати органам Держказначейства документи, які були потрібні раніше для реєстрації зобов’язань за договорами про закупівлю, що були укладені до 02.04.2008 р.:

— копію оголошення про заплановану закупівлю, завірену спеціалізованим друкованим засобом інформації та інформаційним бюлетенем, що видає Тендерна палата України;

— копію оголошення про результати торгів, завірену спеціалізованим друкованим засобом масової інформації та інформаційним бюлетенем, що видає Тендерна палата України, або документ, який підтверджує факт направлення до інформаційного бюлетеня, що видає Тендерна палата України, або інформаційним бюлетенем «Вісник державних закупівель»;

— копію документа(ів), що підтверджує(ють) розміщення документів, передбачених

ст. 41 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», завірену(их) інформаційною системою в мережі Інтернет, або на веб-сайтах розпорядників бюджетних коштів;

— висновок Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель/лист-погодження Міністерства економіки України.

З 02.04.2008 р. за всіма процедурами, крім торгів з обмеженою участю, необхідно було подавати лише річний план закупівель та звіт про результати процедури закупівлі.

Відтепер, крім річного плану закупівель та звіту про результати процедури закупівлі, до органу Держказначейства за торгами з обмеженою участю та закупівлею в одного учасника при певних умовах необхідно подавати лист-погодження Міністерства економіки України.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі