Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

ЗА ПОЖЕЖНУ ТЕХНІКУ ТА ОБЛАДНАННЯ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА МОЖНА ПЛАТИТИ АВАНСОМ

Кабмін

розпорядженням від 22.04.2009 р. № 428-р дозволив МНС передбачати в договорах про закупівлю пожежної техніки та обладнання вітчизняного виробництва попередню оплату в розмірі 100 % їх вартості за рахунок коштів Стабілізаційного фонду, передбачених п. 13 ч. 1 ст. 76 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», з поставкою зазначеної техніки та обладнання протягом трьох місяців після здійснення передоплати.

 

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ ПОСТАНОВИ КМУ «ДЕЯКІ ПИТАННЯ ПЛАТНИХ ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ» ВІД 11.03.2009 р. № 234

Державне казначейство України повідомляє, що

постановою КМУ «Деякі питання платних державних послуг» від 11.03.2009 р. № 234 зобов’язало міністерства, інші центральні органи виконавчої влади забезпечити до 1 травня 2009 року перерахування плати за надання державних послуг, що надаються суб’єктами господарювання, яким делеговані закріплені за ними згідно із законодавством повноваження щодо їх надання, до спеціального фонду державного бюджету. При цьому забезпечити укладення договорів із зазначеними суб’єктами господарювання щодо відшкодування витрат за надання ними платних державних послуг.

З метою своєчасного виконання урядового рішення Державне казначейство України повідомляє таке.

Відповідно до

п. 15 ст. 6 та п. 16 ст. 34 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» джерелом формування спеціального фонду державного бюджету є власні надходження бюджетних установ, які спрямовуються на заходи, пов’язані з організацією надання послуг, реалізацією продукції та виконанням робіт бюджетними установами, та інші заходи з утримання цих установ відповідно до законодавства.

Порядок відкриття рахунків в органах Державного казначейства України регламентується

наказом Державного казначейства України «Про затвердження Порядку відкриття рахунків у національній валюті в органах Державного казначейства України» від 02.12.2002 р. № 221.

У разі звернення до органів Державного казначейства України міністерств, інших центральних органів виконавчої влади з метою відкриття рахунків для зарахування до спеціального фонду державного бюджету плати за надання платних послуг відповідно до вимог

постанови КМУ «Деякі питання платних державних послуг» від 11.03.2009 р. № 234 необхідно керуватися положеннями зазначеного вище наказу Державного казначейства України.

(

Інформація з сайта Державного казначейства України www.treasury.gov.ua)

 

ПРИДБАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ДЕРЖАВНОЇ ТА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ В РОЗСТРОЧКУ

Кабмін

постановою від 22.04.2009 р. № 381 затвердив Порядок здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності.

У документі визначено

умови надання розстрочки та механізм здійснення таких розрахунків громадянами та юридичними особами.

Постанова № 381

набере чинності з дня офіційного опублікування.

 

ДОПОВНЕНО ПЕРЕЛІК ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ, ЯКІ ЗАКУПОВУЮТЬСЯ БЮДЖЕТНИМИ ЗАКЛАДАМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Наказом Міністерства охорони здоров’я України «Про внесення змін до Переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які можуть закуповувати заклади й установи охорони здоров’я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів» від 01.04.2009 р. № 201

:

— унесено зміни до

Переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які можуть закуповувати заклади й установи охорони здоров’я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, затвердженого постановою КМУ від 05.09.96 р. № 1071;

— зазначений

Перелік доповнено міжнародними непатентованими або загальноприйнятими назвами діючої речовини (речовин) лікарського засобу з відповідними фармакотерапевтичними групами, до яких входить діюча речовина (речовини) лікарського засобу (код АТХ).

Наказ № 201 зареєстровано в Мін’юсті 15.04.2009 р. та набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі