Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

ПОЛОЖЕННЯ ПРО УМОВИ І ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСІВ З ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНІЗАТОРІВ АУКЦІОНІВ ПО ВІДЧУЖЕННЮ ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖВЛАСНОСТІ

Наказом Фонду держмайна України від 02.08.2010 р. № 1127

затверджено Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів державної власності, що визначає умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів державної власності — юридичних осіб, у тому числі товарних бірж, які протягом двох календарних років мають право організації та проведення через біржі на аукціоні відчуження об’єктів державної власності відповідно до Порядку відчуження об’єктів державної власності, затвердженого постановою КМУ від 06.06.2007 р. № 803. Конкурс проводиться один раз на два роки конкурсною комісією, створеною Фондом держмайна.

Наказ № 1127

набрав чинності 17.09.2010 р.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ НОРМИ ОПЛАТИ ПРАЦІ ОФІЦІЙНИХ ОПОНЕНТІВ

Вища атестаційна комісія разом з Мінпраці

наказом від 27.07.2010 р. № 560/208 затвердила Норми оплати праці офіційних опонентів.

Згідно з цим документом розмір оплати праці за підготовку відзиву про

докторську дисертацію дорівнює 197 грн., а про кандидатську дисертацію — 123 грн.

Ставка погодинної оплати праці офіційного опонента за участь у захисті дисертації

доктора наук становить 53,95 грн., а кандидата наук — 43,10 грн.

Норми оплачуваного часу участі офіційного опонента в захисті докторської та кандидатської дисертацій становлять відповідно 2 години і 1 годину.

Також установлено, що

Норми оплати праці офіційних опонентів змінюються з 1 липня 2010 року в установленому порядку пропорційно підвищенню розміру посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1-го тарифного розряду.

Наказ № 560/208

зареєстровано в Мін’юсті 10.09.2010 р. за № 793/18088. Він набере чинності з дня його офіційного опублікування та застосовується з 1 липня 2010 року.

Із дня набуття чинності зазначеним

наказом, колишні Норми оплати праці офіційних опонентів, затверджені наказом Вищої атестаційної комісії та Мінпраці від 27.05.2010 р. № 296/110, втратять чинність.

 

ВИНАГОРОДИ ПРАЦІВНИКАМ, ЗАЛУЧЕНИМ До РОБОТИ У ВИБОРЧИХ КОМІСІЯХ

Кабмін

постановою від 15.09.2010 р. № 843 встановив: під час підготовки та проведення виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів Центрвиборчком та тервиборчкоми виплачують винагороди фахівцям та технічним працівникам, залученим до роботи у зазначених виборчих комісіях для організаційного, правового та технічного забезпечення здійснення повноважень цих комісій, у розмірі та в порядку, установлених постановою КМУ «Про розміри та порядок виплати винагороди спеціалістам, експертам і технічним працівникам, залученим до роботи у виборчих комісіях по виборах народних депутатів України для організаційного, правового, технічного забезпечення здійснення повноважень цих комісій» від 24.02.2003 р. № 213.

Згідно з

постановою КМУ № 213 окружна виборча комісія може здійснювати виплату одноразової грошової винагороди залученим спеціалістам, експертам і технічним працівникам після встановлення підсумків голосування у відповідному територіальному виборчому окрузі в межах загальної економії фонду оплати праці, передбаченого кошторисом видатків окружної виборчої комісії, за умови 100 % здійснення інших видатків щодо підготовки та проведення виборів. Розмір одноразової грошової винагороди визначається на засіданні виборчкому за поданням її голови і залежить від особистого внеску кожного залученого працівника в роботу комісії та не може перевищувати розмір місячної заробітної плати члена відповідної виборчої комісії.

Якщо спеціаліст, експерт і технічний працівник залучаються для роботи в

Центральній виборчій комісії, то розмір їх винагороди не може перевищувати шестикратного розміру мінімальної заробітної плати.

Постанова № 843

набрала чинності 21.09.2010 р.

 

В ОРГАНАХ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ ПЕРЕВІРЯТИМУТЬ СТАН ВИКОНАВСЬКОЇ ДИСЦИПЛІНИ

Кабмін

постановою від 15.09.2010 р. № 844 затвердив Порядок проведення перевірки стану виконавської дисципліни в органах виконавчої влади.

Цей

Порядок визначає механізм здійснення контролю за організацією роботи з виконання центральними та місцевими органами виконавчої влади, Радою міністрів АР Крим завдань, визначених законами України, постановами ВРУ, актами і дорученнями Президента та Кабміну.

Перевірка проводитиметься спеціально створеною робочою групою або комісією за дорученнями Прем’єр-міністра, Першого віце-прем’єр-міністра, віце-прем’єр-міністрів, Міністра КМУ відповідно до їх повноважень.

Постанова № 844

набрала чинності 21.09.2010 р.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі