Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

ЩОДО ЗАПОВНЕННЯ РІЧНИХ ПЛАНІВ ЗАКУПІВЕЛЬ

Мінекономіки в

листі від 22.04.2011 р. нагадує, що колонки 1, 3 — 7 річного плану закупівель обов’язково заповнюються, а інші — залежно від особливостей організації роботи комітету з конкурсних торгів та джерел фінансування закупівлі. Замовники надсилають річний план, зміни до нього протягом 5 робочих днів з дня їх затвердження до Мінекономіки та Держказначейства.

Водночас зазначається, що законодавством

не встановлено вимог до обов’язкового оприлюднення річного плану закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу або власних веб-сайтах замовників. Тому в разі, якщо замовник оприлюднює річний план на власному веб-сайті, то колонки 4 і 7 не заповнюються.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО НОРМИ ЧАСУ І ЧИСЕЛЬНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

Держкомітет ветеринарної медицини

наказом «Про затвердження Норм часу і чисельності працівників державних установ ветеринарної медицини» від 26.11.2010 р. № 524 затвердив:

— Норми часу для працівників державних установ ветеринарної медицини на проведення лабораторно-діагностичних досліджень;

— Норми часу і чисельності працівників державних установ ветеринарної медицини на проведення протиепізоотичних та лікувально-профілактичних заходів;

— Норми часу для працівників державних установ ветеринарної медицини, регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті;

— Норми часу і чисельності працівників державних установ ветеринарної медицини на проведення забою тварин і переробку продукції.

Наказ № 524 зареєстровано в Мін’юсті 01.04.2011 р. за № 442/19180 та набрав чинності з дня його офіційного опублікування («Офіційний вісник України», 26.04.2011, № 29).

 

УНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПОГОДЖЕННЯ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ В ОДНОГО УЧАСНИКА

Кабмін

постановою від 13.04.2011 р. № 441 уніс зміни до Порядку погодження застосування процедури закупівлі в одного учасника, затвердженого постановою КМУ від 28.07.2010 р. № 668 (далі — Порядок). Зокрема, в абз. 1 п. 3 вказаного Порядку слова і цифру «крім закупівлі товарів, робіт і послуг, зазначених у частині четвертій статті 2 Закону України «Про здійснення державних закупівель» замінено словами «крім закупівлі послуг поштового зв’язку, поштових марок та маркованих конвертів». Тобто після унесення цих змін у п. 3 Порядку зазначаються документи, які замовник подає до Мінекономрозвитку для погодження застосування процедури закупівлі в одного учасника, крім закупівлі послуг поштового зв’язку, поштових марок та маркованих конвертів.

Крім цього,

п. 31 Порядку викладено в такій редакції:

«31. У разі здійснення закупівлі послуг поштового зв’язку, поштових марок та маркованих конвертів замовник подає до Міністерства економічного розвитку і торгівлі лист-звернення і копію інформації, передбаченої підпунктом 3 пункту 3 цього Порядку.».

Постановою № 441 установлено, що зазначені зміни діють до 30 квітня 2011 року, а розпочата до набрання чинності цією постановою процедура закупівлі в одного учасника послуг поштового зв’язку, поштових марок та маркованих конвертів завершується відповідно до цієї постанови.

 

затверджено Примірне положення про батьківські комітети (раду) дошкільного навчального закладу

Міносвіти на виконання

ст. 36 Закону України «Про дошкільну освіту», з метою надання організаційної допомоги керівникам дошкільних навчальних закладів, місцевим органам управління освітою та впровадження державно-громадського управління освітою наказом від 26.04.2011 р. № 398 затвердило Примірне положення про батьківські комітети (раду) дошкільного навчального закладу.

Примірне положення

про батьківські комітети, які є добровільними органами громадського самоврядування, створеними на основі єдності інтересів батьків щодо реалізації прав та обов’язків своїх дітей під час організації їх життєдіяльності у закладі, визначає функції комітетів у державно-громадській системі управління дошкільним навчальним закладом.

У

Примірному положенні про батьківські комітети визначені:

— мета, завдання, основні принципи діяльності комітетів;

— порядок їх створення;

— організація діяльності батьківських комітетів;

— права та обов’язки комітетів.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО ПОЛОЖЕННЯ про бібліотеку суду

Державна судова адміністрація

наказом від 18.03.2011 р. № 65 затвердила Положення про бібліотеку суду, яка є структурним підрозділом апарату суду та головним завданням якої є забезпечення інформаційно-аналітичних, науково-дослідних, освітніх потреб суддів та працівників апарату суду з метою підвищення якості судочинства.

Положенням

визначені:

— основні завдання бібліотеки, її функції;

— управління, фінансування та штат бібліотеки;

— права, обов’язки, відповідальність працівників та користувачів бібліотеки.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі