Теми статей
Обрати теми

За яким КЕКВ здійснювати видатки на оплату продуктових наборів

Редакція ББ
Відповідь на запитання

ЗА ЯКИМ КЕКВ ЗДІЙСНЮВАТИ ВИДАТКИ НА ОПЛАТУ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

 

Тетяна ІВАНОВА, заступник начальника Державної казначейської служби в Харківській області

 

За яким КЕКВ здійснювати видатки на оплату продуктових наборів до релігійних та урядових свят для одиноких непрацездатних громадян територіального центру?

(Львівська обл.)

 

З метою реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення на регіональному рівні та відповідно до п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.97 р. № 280/97-ВР в багатьох регіонах України приймаються місцеві Програми соціального захисту населення, в рамках яких також передбачається забезпечення продуктовими наборами незахищених верств населення.

Крім того, приймаються місцеві програми з нагоди свят, в яких одним із заходів є закупівля та роздача продуктових наборів.

Як правило, до таких програм залучаються пункти комплектування продуктових наборів та територіальні центри, які фактично роздають продуктові набори одиноким непрацездатним громадянам.

Відповідно до Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету, затвердженої наказом Мінфіну від 12.03.2012 р. № 333 (у редакції наказу Мінфіну від 21.06.2012 р. № 754), видатки на виконання програм мають здійснюватись за КЕКВ 2282 «Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку».

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі