Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65

Кабінет Міністрів України
Постанова від 01.10.2014 р. № 497

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» зміни, що додаються.

 

Прем’єр-міністр України А. Яценюк

 

 

Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 р. № 497

Зміни, що вносяться у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65

1. Пункт 4 після слів «обороноздатності держави» доповнити словами «; оплати послуг мобільного зв’язку за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету для забезпечення підприємствами, установами та організаціями, що належать до сфери управління Держводагентства, управління віддаленими від основних баз водогосподарськими об’єктами».

2. Доповнити виноску «**» після слів «спеціалізованого призначення» словами «, меблів для розміщення особового складу у польових умовах, укомплектування казарм та приміщень, переобладнаних під гуртожитки», а після слова «мобілізації» — словами «та нарощування боєздатності військ».

Коментар редакції

Уряд вніс чергові зміни до постанови № 65

Внесення змін до Заходів щодо економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету, затверджених постановою КМУ від 01.03.2014 р. № 65, останнім часом стало вже традиційним.

І це радує, адже Уряд не посилює економію, а навпаки, розширює можливості проведення видатків за бюджетні кошти.

Так, згідно з унесеними змінами дозволено проводити видатки на оплату послуг мобільного зв’язку за рахунок коштів спецфонду для забезпечення підприємствами, установами та організаціями, які належать до сфери управління Держвод­агентства, управління віддаленими від основних баз водогосподарськими об’єктами.

Крім цього, тепер дозволені видатки на придбання меблів для розміщення особового складу у польових умовах, укомплектування казарм та приміщень, переобладнаних під гуртожитки.

Також дозволено придбання транспортних засобів спеціального та спеціалізованого призначення для Збройних Сил, інших військових формувань та правоохоронних органів, Адміністрації Держспецзв’язку, Державної спеціальної служби транспорту, органів і підрозділів служби цивільного захисту, проведення ремонту, пов’язаного з передислокацією та відселенням з АР Крим та м. Севастополя в інші регіони України, у зв’язку з проведенням заходів, не тільки пов’язаних з мобілізацією, а й з нарощуванням боєздатності військ.

 

Тетяна СТАНКУС, економіст-аналітик

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі