Теми статей
Обрати теми

Щодо розрахунків за пільги і субсидії

Лист від 13.07.2016 р. № 31-29020-09-5/20214

Міністерство фінансів України у зв’язку з численними запитами щодо надання електронних реєстрів під час оплати пільг та субсидій за житлово-комунальні послуги повідомляє, що відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 р. № 151 «Про затвердження Порядку взаємодії Міністерства фінансів, органів Державної казначейської служби та установ, які здійснюють виплати пільг, субсидій, інших соціальних виплат, під час перерахування таких виплат» дія затвердженого цією постановою Порядку поширюється на здійснення соціальних виплат у грошовій формі.

Враховуючи вищенаведене, оскільки розрахунки за програмою 3511150 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот» здійснюються у негрошовій формі, при проведенні платежів за цією програмою не надаються електронні реєстри, встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 р. № 151.

Заступник Міністра С. Марченко

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі