Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Інформація про оплату поштового переказу

Кабмін постановою від 14.02.2018 р. № 154 вніс зміни до Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників, затвердженого постановою КМУ від 03.08.2011 р. № 845, відповідно до яких пересилання коштів на користь стягувачів через підприємства поштового зв’язку на виконання рішень судів здійснюється за рахунок стягувача.

Стягувач у заяві про виконання рішення суду обов’язково повинен вказати реквізити банківського рахунку поштового відділення, на яке буде здійснюватися переказ коштів, а також своє прізвище, ім’я, по батькові та поштову адресу (найменування вулиці, номер будинку, квартири, найменування населеного пункту, поштовий індекс).

Постанова № 154 набрала чинності 16.03.2018 р.

Перелік обладнання для початкової школи оновлено

МОН наказом від 13.02.2018 р. № 137 затвердило Примірний перелік засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи.

При цьому Базовий перелік засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової освіти, затверджений наказом МОН від 05.04.2006 р. № 264, визнано таким, що втратив чинність.

Використання субвенції на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів

Кабмін постановою «Деякі питання використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів у 2018 році» від 11.04.2018 р. № 266 вніс зміни до абз. 1 п. 3 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів, затвердженого постановою КМУ від 30.11.2016 р. № 925.

Змінами, зокрема, встановлено, що така субвенція спрямовується на придбання сільськогосподарської техніки, обладнання, матеріалів та устаткування професійно-технічними навчальними закладами, на базі яких будуть створені навчально-практичні центри з підготовки робітників за професіями «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник», «Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах. Зварник», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування».

Постанова № 266 набере чинності з дати її офіційного опублікування.

Оновлено Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю

Кабмін постановою від 14.03.2018 р. № 238 затвердив у новій редакції Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні засоби реабілітації, затверджений постановою КМУ від 05.04.2012 р. № 321.

Цей Порядок визначає механізм:

— безоплатного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації;

— виплати особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю та іншим окремим категоріям населення грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації;

— безготівкового перерахування коштів підприємствам, що виконали індивідуальні заявки осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення на виготовлення технічних та інших засобів реабілітації, надання послуг з їх ремонту.

Також затверджено:

— перелік технічних та інших засобів реабілітації, якими забезпечуються особи з інвалідністю, діти з інвалідністю та інші окремі категорії населення;

— перелік технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, за які може виплачуватися грошова компенсація їх вартості.

Постанова № 238 набрала чинності 07.04.2018 р.

Теги новини
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі