Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

КЕКВ 2275 змінить назву з 1 січня 2019 року

Мінфін наказом від 01.11.2018 р. № 865 уніс зміни до Економічної класифікації видатків бюджету, затвердженої наказом Мінфіну від 14.01.2011 р. № 11 «Про бюджетну класифікацію».

Завдяки цим змінам назву КЕКВ 2275 «Оплата інших енергоносіїв» буде змінено на нову назву — «Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг».

Наказ набирає чинності 01.01.2019 р.

Нові форми реєстраційних документів для отримання ЕЦП від АЦСК ДФС

Акредитований центр сертифікації ключів ІДД ДФС (далі — АЦСК) на своєму сайті (https:// acskidd.gov.ua) нагадав про те, що з 07.11.2018 р. набрав чинності Закон України «Про електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 р. № 2155-VIII.

З метою забезпечення стабільної роботи АЦСК затвердив наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС «Про затвердження форм реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг» від 05.11.2018 р. № 121 нові форми реєстраційних документів:

• Договір про надання електронних довірчих послуг;

• Реєстраційну картку для фізичної особи;

• Реєстраційну картку для юридичної особи;

• Додаток до Реєстраційної картки;

• Заяву про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа;

• Додаток до заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа.

Зазначені нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису необхідно використовувати з 07.11.2018 р.

До речі, з цієї дати АЦСК як кваліфікований надавач електронних довірчих послуг розпочне формувати усім своїм клієнтам виключно кваліфіковані сертифікати. Варто зазначити, що такі сертифікати, як і раніше, будуть використовуватись користувачами електронних довірчих послуг для подання електронної звітності, організації електронного документообігу, отримання адміністративних послуг в електронному вигляді тощо.

Разом із цим посилені сертифікати відкритих ключів, що були сформовані до 07.11.2018 р., АЦСК буде і надалі обслуговувати до закінчення їх строку чинності.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі