Теми статей
Обрати теми

Круті повороти долі бухгалтерки-бюджетниці

Бухгалтерські семінари кожного разу збирають чимало фахівців різного віку з різних установ та з різними поглядами на життя та професію.

Найчастіше такі події приносять цікаві знайомства, професійні зв’язки, а часом — навіть зовсім неочікувані зустрічі.

Саме так трапилося з Юлією Георгіївною Кривицькою, головним бухгалтером Національного антарктичного наукового центру МОН, на листопадовому семінарі для бухгалтерів-бюджетників.

Як вчитель опинився на бухгалтерському шляху

Юлія Георгіївна працює в бюджетній сфері вже 11 років. Працювала в Інституті космічних досліджень НАНУ та Державного космічного агентства з 2009 року. Зараз обіймає посаду головбуха в унікальній бюджетній установі — Національному антарктичному науковому центрі МОН України.

Ця установа фінансується із загального фонду держбюджету й спрямовує кошти на організацію щорічних експедицій та утримання Української антарктичної станції «Академік Вернадський».

А до того, як почати працювати бухгалтером, Юлія Кривицька протягом 7 років працювала в школі. З 2002 року вона викладала в школі фізику, математику, алгебру, геометрію, економіку та інформатику. І саме під час роботи там здобула другу вищу економічну освіту.

Зараз Юлії Кривицькій в роботі допомагають обидві професії. Все ж таки цифри — це її стихія, і вона отримує задоволення, коли з ними працює, коли складаються звіти, йде баланс.

Запорука успішного кар’єрного розвитку

Щоб стати хорошим головним бухгалтером, звичайно, ж потрібна допомога досвідчених спеціалістів у своїй сфері. Юлія Георгіївна дуже вдячна людям, які вивели її на цей рівень. Це і колишній головний бухгалтер Національної академії наук України Валентина Іванівна Пилипенко і заступник головного бухгалтера НАНУ Неля Вацлівна Вакарова.

Насправді ж, зазначає Юлія Георгіївна, для бухгалтерів-бюджетників проводиться недостатньо освітніх заходів.

На бюджетних семінарах від «Фактора», розповідає вона, по-перше, слухачі отримують нову інформацію, відповіді на запитання, що найбільш хвилюють бухгалтерів та інших фахівців бюджетних установ.

А по-друге, ці семінари приносять дуже важливі знайомства з колегами. Без такого спілкування та підтримки, зізнається вона, дуже важко працювати на керівних бухгалтерських посадах.

Чим обернувся бухгалтерський семінар?

А іноді бухгалтерські семінари приносять зовсім вже несподівані сюрпризи. Так, одного разу Юлія Георгіївна побачила на сцені свого колишнього учня Андрія Рудого. Вона ніколи не була на заходах, де Андрій був ведучим, та з радістю побачила, що ця справа йому дійсно до снаги.

Ось і фахівцям-початківцям Юлія Георгіївна радить бути наполегливими, терплячими та впевненими у своїх знаннях та силах. Не нервувати через засилля документів, адже це все для того, щоб усе було законно й правильно і щоб менше запитань було у перевіряючих, коли вони завітають.

А ми ще раз переконались в одній важливій думці. Звичайно ж, не всі бухгалтери мають викладацький досвід.

Та навіть якщо ви не зустрінете на семінарі своїх колишніх учнів, ви маєте всі шанси зустріти тих, хто кардинально змінить ваше життя на краще!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі