Теми статей
Обрати теми

Уряд установив «карантинну» доплату адміністраторам ЦНАП

Уряд ухвалив постанову1, якою рекомендує ОМС установити адміністраторам центрів надання адміністративних послуг та посадовим особам, які виконують їх функції, «карантинну» доплату. Нагадаємо: така доплата встановлюється відповідно до постанови № 3752 на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його відміни.

1 Див. за посиланням: materialy.kmu.gov.ua/2c588c11/docs/3dbd1dc8/Proekt_postanovi.pdf.

2 Постанова КМУ «Деякі питання оплати праці (грошового забезпечення) окремих категорій працівників, військовослужбовців Національної гвардії та Державної прикордонної служби, посадових осіб Державної митної служби, осіб рядового та начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, поліцейських, які забезпечують життєдіяльність населення, на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та протягом 30 днів з дня його відміни» від 29.04.2020 р. № 375.

Таким чином, адміністратори ЦНАП можуть розраховувати на доплату у граничному розмірі до 50 % заробітної плати. Її виплата здійснюватиметься пропорційно відпрацьованому часу.

Постанова набуде чинності з дня опублікування. На момент підготовки номера її не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі