№33

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2021/№ 33 Інші номери журналу ›
  • Дистанційне відкриття лікарняних скасують Навесні минулого року дозволили відкривати лікарняні листи дистанційно, тобто на підставі звернення та опитування хворого за допомогою засобів телефонного зв’язку або інтернет-телефонії.
  • Із 1 січня 2022 року академстипендії зростуть На своєму засіданні 1 вересня 2021 року Кабмін затвердив зміни до Порядку № 882.
  • Уряд установив «карантинну» доплату адміністраторам ЦНАП
  • ЗДО: готуємось до нового навчального року У зв’язку з початком нового навчального року МОН надав роз’яснення дитячим садочкам та пояснив, як їм діяти для підвищення якості освітньої діяльності. На що ж варто звернути увагу насамперед, розповімо у цій статті.
  • Звільнення від плати за харчування педагогічною радою Чи може педагогічна рада школи звільнити від плати за харчування учнів, які відвідують ГПД та які не є законодавчо визначеними «пільговиками»?
  • Надання освітніх послуг: як скласти ПН? З чого почати установам, які набули статусу платника ПДВ, ми розповідали у матеріалі «Установа — платник ПДВ: з чого почати?». Цього разу поговоримо про надання освітніх послуг, звільнених від оподаткування ПДВ. Чи необхідно при наданні таких послуг оформлювати податкові накладні? Якщо так, то як правильно їх складати та з якою періодичністю (щоденно чи наприкінці місяця)? Шукаємо відповіді на ці запитання разом.
  • Центр культури отримує майно: оформлення та облік Як правильно документально оформити і відобразити в обліку передачу ОЗ та інших необоротних матеріальних активів від сільської ради до Центру культури і дозвілля?
  • Е-лікарняні: проходимо квест Електронні лікарняні листи поступово входять у наше життя. Декому вже «пощастило» зустрітись із ними віч-на-віч. А дехто поки що знає про них лише з чуток. Але вже скоро від них не сховаєшся. Тож давайте розбиратись, як пройти цей квест.
  • Календар робочого часу — 2022: складаємо завчасно За вікном вересень, а тому саме час подбати про календар робочого часу на майбутній рік. Він є важливим помічником у роботі для будь-якого бухгалтера, адже без нього неможливо нарахувати зарплату працівникам. Про нюанси його складання розповімо у цій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі