Теми статей
Обрати теми

Закупівлі до 50 тисяч і не тільки: що змінив Кабмін?

Матвєєва Вікторія, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
Нещодавно Кабмін уніс зміни до постанови № 169*. Пояснимо, яких закупівель стосуються ці новації, та з’ясуємо, у чому полягає суть нововведень.

* Постанова КМУ «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» від 28.02.2022 № 169.

Закупівлі до 50 тис. грн

Постановою № 437** Кабмін урегулював питання проведення закупівель товарів, робіт та послуг, вартість яких не перевищує 50 тис. грн. Так, наразі всі закупівлі (незалежно від очікуваної вартості) замовники здійснюють за правилами, встановленими постановою № 169. Натомість застосування процедур закупівель та спрощених закупівель, визначених Законом № 922, у період дії воєнного стану урядовці поставили «на паузу».

** Постанова КМУ «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 169» від 12.04.2022 № 437.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі