№16

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2022/№ 16 Інші номери журналу ›
  • Закупівлі до 50 тисяч і не тільки: що змінив Кабмін? Нещодавно Кабмін уніс зміни до постанови № 169*. Пояснимо, яких закупівель стосуються ці новації, та з’ясуємо, у чому полягає суть нововведень.
  • Плата за гуртожиток під час війни: нараховувати чи ні? Як правильно нарахувати оплату за проживання в гуртожитку студенту в умовах воєнного стану? Як бути, якщо студент фактично не проживає у зв’язку з воєнним станом, але рахується в гуртожитку (заяву про виселення не надав)?
  • Закуповуємо продукти харчування: як ефективно використати кошти? Селищна рада отримала благодійну допомогу у грошовій формі. Плануємо використати ці кошти на закупівлю продуктів харчування для цивільного населення нашої громади. Як правильно організувати таку закупівлю? На які ціни потрібно орієнтуватись?
  • Витрати на підвіз людей до кордону: чи можливо? Чи може міська рада за кошти місцевого бюджету організувати підвіз тимчасово переміщених осіб до кордону? Для цього планується заправляти шкільні автобуси нашої та сусідньої громади. На виконання цих заходів є розпорядження голови ради і протокол засідання комісії з евакуації населення.
  • Пальне для перевезення переселенців: як оформити та що показати в обліку? На виконання Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб міська рада закупила паливно-мастильні матеріали (далі — ПММ) для перевезення вимушених переселенців. Згідно з вищезгаданою Програмою перевезення здійснюватиметься шкільним автобусом. Тому заплановано здійснити передачу придбаного пального закладу освіти, на балансі якого перебуває відповідний транспортний засіб. Які документи необхідно оформлювати ОМС та закладу освіти для передачі ПММ? Коли та як списувати використане пальне? Як правильно показати ці операції в бухобліку?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі