Теми статей
Обрати теми

Гарячі закупівельні запитання серпня

Матвєєва Вікторія, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
Постійні зміни у закупівельному законодавстві ставлять перед замовниками нові питання та завдання. Розглянемо, які запитання виникали у ваших колег у серпні, та поділимось з вами практичними порадами.

Додаткова потреба = нова закупівля

У березні 2022 року установа закупила дрова для опалення приміщення на суму 300 тис. грн за постановою № 169*. Зараз для підготовки до опалювального сезону потрібно ще додатково придбати дрова на суму 45 тис. грн. Чи можна їх також закупити за постановою № 169? Це буде новий договір чи можна просто збільшити суму раніше укладеного договору?

* Постанова КМУ «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» від 28.02.2022 № 169.

У вас є всі підстави для того, аби провести додаткову закупівлю матеріалів для опалювання приміщення відповідно до вимог постанови № 169. Але в цій ситуації є декілька важливих моментів, про які слід пам’ятати.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі