Теми статей
Обрати теми

Перерозподіл видатків під час воєнного стану

Станкус Тетяна, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
Продукти харчування було придбано за КПКВК 0111021. Але через воєнний стан харчування у школах не проводиться. Строк придатності цих продуктів закінчується. За рішенням сесії ради хочемо передати ці продукти на КПКВК 0113104. Як бути в цьому випадку з касовими та фактичними видатками?

Передача продуктів харчування

Це питання турбує багато громад. Адже більшість закладів освіти на час воєнного стану припинили свою діяльність. А продукти харчування у школах були закуплені ще до війни. І вони наразі вкрай потрібні для харчування тероборони, переселенців та інших незахищених верств населення.

Як саме передавати залишки продуктів харчування? Якими документами супроводжується така передача? Як відобразити передачу продуктів харчування в обліку? Відповіді на ці запитання ми вже висвітлювали на сторінках нашого видання. Тож із цього приводу дивіться матеріали «Харчуємо тероборону та переселенців: як списати продукти харчування?» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 12 та «Залишки продуктів харчування: передаємо та обліковуємо» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 17.

Наразі ж поговоримо про те, як здійснити перерозподіл видатків, адже, дійсно, початково видатки планувалися за іншими бюджетними програмами та КПКВК.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі