№33

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2022/№ 33 Інші номери журналу ›
  • Бюджетні запити: як діємо в період воєнного стану? Бюджетний процес у період дії воєнного стану має свої особливості. Ми докладно розповідали про них в одному з попередніх випусків*.
  • Підготовка пропозицій до Бюджетної декларації: Мінфін затвердив Інструкцію Насамперед зазначимо, що в період дії воєнного стану ст. 33 БКУ та пов’язані з нею норми щодо Бюджетної декларації не діють. Про це свідчить п. 22 розд. IV «Прикінцеві та перехідні положення» БКУ. При цьому Мінфін наказом № 207* затвердив Інструкцію з підготовки пропозицій до Бюджетної декларації (далі — Інструкція).
  • Чергові зміни до Закону № 922: замовники — на старт… Закупівельників очікують чергові зміни до закупівельного законодавства. Законодавці прийняли зміни до Закону № 922*. Маємо на увазі законопроєкт №7163**, історія прийняття якого тягнеться ще з березня цього року. І ось нарешті наразі цей документ знаходиться на підписі у Президента. Розглянемо, чого варто очікувати замовникам.
  • Комп + програми від головного розпорядника: як взяти на облік? Бюджетна установа отримала від головного розпорядника нову комп’ютерну техніку та пакет офісних програм. Як правильно показати такі операції в обліку? Чи потрібно ставити на баланс програмне забезпечення? Чи складати довідку про надходження в натуральній формі?
  • Відрядження старост: чи можливо? Чи можливо надавати відрядження старостам, які приїжджають із сіл до центру громади на наради, виконкоми тощо?
  • Ремонтні роботи виконує ФОП: КЕКВ + закупівля Установа планує провести невеликий ремонт будівлі та прилеглої території (відремонтувати паркан, пофарбувати фасад тощо) на суму до 30 тис. грн. Чи можливо для виконання зазначених робіт укласти договір цивільно-правового характеру з ФОП? За яким КЕКВ проводити такі видатки? Чи необхідно такий договір з ФОП оприлюднювати в системі Prozorro?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі