№36

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2022/№ 36 Інші номери журналу ›
  • Порядок оренди: є зміни Постановою № 1026. Що саме змінилося, розповімо далі.
  • Макулатуру продати, підручники придбати: як у бухобліку показати? Заклад освіти списав бібліотечні фонди у зв’язку зі зношеністю та моральною застарілістю. У свою чергу, за здану макулатуру заклад отримав кошти. Чи можна за рахунок таких надходжень придбати підручники. Як показати таку операцію в бухобліку?
  • Залишки освітньої субвенції: на що можна використати? Питання використання залишків освітньої субвенції турбують заклади освіти щорічно. А ми, зі свого боку, завжди поспішаємо відповісти на запитання наших читачів. Тож розглянемо пару нових запитань, які надійшли до нашої редакції з цього приводу.
  • Окупанти викрали комп’ютерну техніку: як її списати? Територія, де розміщена наша бюджетна установа, певний час перебувала в окупації. Під час окупації військові РФ викрали комп’ютерну техніку. Після того, як територію було звільнено, ми повідомили про це поліцію та отримали витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі ця справа не закрита. Якими мають бути наші подальші дії? Чи можемо списати таку техніку з балансу? Чи варто обліковувати викрадене майно поза балансом?
  • Кошти на закупівлю парт і стільців: як показати в паспорті бюджетної програми? Ми — відділ освіти. Рішенням сесії місцевої ради нам виділили кошти залишку освітньої субвенції на закупівлю парт та стільців. Як відобразити ці кошти у паспорті бюджетної програми з урахуванням норм Порядку № 590* та постанови № 6**?
  • Чергові закупівельні новації: що пропонує Кабмін? Нещадавно Мінекономіки у своєму листі* повідомив, що Кабмін працює на проєктом нової закупівельної постанови. Такий проєкт уже розміщено на сайті Мінекономіки** та містить чимало нововведень у сфері закупівель. Розповімо, до яких основних змін варто готуватись замовникам.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі