№36

Бюджетная бухгалтерия, сентябрь, 2022/№ 36 Другие номера журнала ›
  • Порядок оренди: є зміни Постановою № 1026. Що саме змінилося, розповімо далі.
  • Макулатуру продати, підручники придбати: як у бухобліку показати? Заклад освіти списав бібліотечні фонди у зв’язку зі зношеністю та моральною застарілістю. У свою чергу, за здану макулатуру заклад отримав кошти. Чи можна за рахунок таких надходжень придбати підручники. Як показати таку операцію в бухобліку?
  • Залишки освітньої субвенції: на що можна використати? Питання використання залишків освітньої субвенції турбують заклади освіти щорічно. А ми, зі свого боку, завжди поспішаємо відповісти на запитання наших читачів. Тож розглянемо пару нових запитань, які надійшли до нашої редакції з цього приводу.
  • Окупанти викрали комп’ютерну техніку: як її списати? Територія, де розміщена наша бюджетна установа, певний час перебувала в окупації. Під час окупації військові РФ викрали комп’ютерну техніку. Після того, як територію було звільнено, ми повідомили про це поліцію та отримали витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі ця справа не закрита. Якими мають бути наші подальші дії? Чи можемо списати таку техніку з балансу? Чи варто обліковувати викрадене майно поза балансом?
  • Кошти на закупівлю парт і стільців: як показати в паспорті бюджетної програми? Ми — відділ освіти. Рішенням сесії місцевої ради нам виділили кошти залишку освітньої субвенції на закупівлю парт та стільців. Як відобразити ці кошти у паспорті бюджетної програми з урахуванням норм Порядку № 590* та постанови № 6**?
  • Чергові закупівельні новації: що пропонує Кабмін? Нещадавно Мінекономіки у своєму листі* повідомив, що Кабмін працює на проєктом нової закупівельної постанови. Такий проєкт уже розміщено на сайті Мінекономіки** та містить чимало нововведень у сфері закупівель. Розповімо, до яких основних змін варто готуватись замовникам.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше