Теми статей
Обрати теми

Установлення пожежної сигналізації: який КПКВК та КЕКВ застосувати?

Станкус Тетяна, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
У будинку культури необхідно встановити пожежну сигналізацію. Вартість проєктно-кошторисної документації становить 30 тис. грн, а вартість протипожежної системи — 800 тис. грн. За яким КПКВК та КЕКВ слід запланувати та здійснити такі видатки?

В яку чергу провести видатки?

Уже традиційно в період дії воєнного стану насамперед варто з’ясувати, у яку чергу можливо провести заплановані видатки. При цьому у пригоді стане Порядок № 590*.

* Порядок виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затверджений постановою КМУ від 09.06.2021 № 590.

Першочерговими незмінно залишаються видатки на національну безпеку і оборону. Більшість же видатків здійснюються у другу чергу. Перелік таких видатків наведено у п. 19 Порядку № 590.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі