Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1 

 

Новини від «1С»: нові конфігурації та навчальні курси

Останнім часом вийшли два нові продукти для платформи «1С:Підприємство 8.1».

Перший продукт, який пройшов сертифікацію, — «Бухгалтерський облік для неприбуткових організацій України 8», розроблений фірмою «Центр Інформаційних Технологій». Рішення призначено для автоматизації ведення обліку діяльності неприбуткової організації (асоціації, спілки, партії, фонду). Функціональні можливості програми дозволяють вести бухгалтерський та податковий облік неприбуткової і комерційної діяльності декількох організацій в одній інформаційній базі.

Другий продукт — «АгроХолдинг для України», розроблений фірмою ТОВ «ЦентрПрограмСистем» на основі типової конфігурації «Управління виробничим підприємством для України». Ця конфігурація призначена для ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на підприємствах сільськогосподарського напряму. У ній реалізовано такі функціональні блоки, як техніко-економічне планування діяльності рослинництва, оперативне планування та оперативний облік сільськогосподарських робіт, набір розширень типових функцій обліку з метою отримання план-фактного аналізу з точністю до культури та поля, модуль обміну з географічною системою «Панорама-АГРО».

Обидва продукти не є самостійними. Для роботи першого з них необхідна наявність установленої типової конфігурації «Бухгалтерія для України», для другого — наявність установленої типової конфігурації «Управління виробничим підприємством для України».

Також компанія «1С Україна» анонсувала новий навчальний курс «Основні механізми платформи «1С:Підприємство 8», який пройде в Києві з 17 по 20 серпня поточного року. Завданнями курсу є формування уявлення слухачів про об’єкти та принципи програмування в системі «1С:Підприємство 8», проведення огляду технологічних можливостей системи «1С:Підприємство 8», розгляд усіх тем, необхідних для складання іспиту «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8». Після закінчення курсу слухачам видається Свідоцтво фірми «1С» про проходження цього курсу, а також надається одна безоплатна спроба здавання тестування «1С:Професіонал» в останній день навчання.

Джерело: www.1c.ua

 

Податкова звітність «Бест-звіт Плюс» укотре оновилася

Програма «Бест-звіт Плюс» оновилася до версії 8.78.000. Зокрема, у новій версії реалізовано новий модуль — «Договори про електронний документообіг». До цього модуля перенесено шаблони договорів про електронний документообіг з ДПАУ та ПФУ, а отже, з’явилася можливість в електронному вигляді укласти договір про здавання електронної звітності не лише з ІЦ «СПОВ ПФУ», а й з ДПАУ.

Крім того, для клієнтів спецоператора у програмі тепер додано можливість створення електронної скриньки, яка використовуватиметься для відправлення звітності та отримання квитанцій, безпосередньо на сервері спецоператора. У цьому випадку не потрібно додатково створювати окрему поштову скриньку на іншому поштовому сервері.

Як акційну і виключно для м. Києва та Київської області в робочій версії програми відкрито можливість здавання звітів до управління статистики через спецоператора, без оплати за його послуги. Для цього досить зареєструватися на сайті спецоператора. Відправлення податкових та пенсійних звітів у цьому випадку відбувається за звичайною схемою — електронною поштою на адресу цих управлінь, а відправлення звітності до Фонду соцстраху з тимчасової непрацездатності через спецоператора без оплати неможлива.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/zvitplus.php (розмір оновлення — 6,71 Мб).

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі