Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

Грудневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді грудня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2009 рік. На диску розміщені: платформа «1С:Підприємство 8», версія 8.1.15.14; СУБД POSTGRESQL, версія 8.3.3-2.1C; «1С:Підприємство» — робота з файлами; такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 8»:

— «Бухгалтерія для України». ПРОФ. Редакція 1.1. Версія 1.1.13 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «Бухгалтерія для України». Базова. Редакція 1.1. Версія 1.1.13 (оновлення);

— «Зарплата і управління персоналом для України». Редакція 2.1. Версія 2.1.10 (оновлення);

— «Управління торговельним підприємством для України». Редакція 1.1. Версія 1.1.5 (оновлення);

— «Управління торгівлею для України». Редакція 2.3. Версія 2.3.6.5 (оновлення + веб-додатки);

— «Конвертація даних». Редакція 2.1. Версія 2.1.1 (дистрибутив + оновлення);

2) «1С:Підприємство 7.7»:

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.024.

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У грудневому випуску ІТС продовжено опис нових механізмів уведення залишків у типовій конфігурації «Бухгалтерія для України». Додано статті з уведення залишків з нематеріальних активів та капітальних інвестицій.

Користувачам «1С:Бухгалтерії 8 для України» варто звернути увагу на оновлення в розділі «Облік необоротних активів», до якого додано нові методичні статті, що описують методику відображення операцій ремонту орендованих основних засобів, а також звітність підсистеми обліку нематеріальних активів.

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» описано механізм відображення доходів фізичних осіб, не пов’язаних з оплатою праці, на прикладі нарахування дивідендів.

Джерело: www.1с.ua 

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» спільно з компанією «1С-Теллур» анонсувала випуск нового продукту — «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для України».

Програмний продукт призначено для автоматизації обліку планування та розподілу фінансування бюджетними коштами в межах відомства з консолідацією даних в єдиній інформаційній базі.

Конфігурація «Розпорядник бюджетного фінансування для України» дозволяє:

— вести облік планованих доходів та витрат за різними джерелами фінансування, у тому числі у вигляді зведених даних;

— формувати ліміти для підвідомчих організацій;

— формувати та вести облік затверджених показників, у тому числі у вигляді зведених даних;

— аналізувати та вносити зміни до затверджених показників, у тому числі у вигляді зведених даних;

— аналізувати потреби у фінансуванні підвідомчих організацій;

— формувати дані розподілу з урахуванням запланованих показників та отриманих асигнувань.

У конфігурації передбачено експорт та імпорт даних у форматі казначейської системи «Мережа». До складу продукту «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для України» входять звіти, що дозволяють отримувати друкарські форми у вигляді, затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 28.01.2002 р. № 57 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 29.12.2004 р. № 845, зі змінами).

Новий програмний продукт створено на технологічній платформі «1С:Підприємство 8», яка забезпечує високу гнучкість, настроюваність, масштабованість, продуктивність та ергономічність прикладних рішень.

Джерело: 1c.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація» вкотре оновилися

Компанія «Бест-Звіт» випустила дистрибутив системи «Бест-Звіт Плюс» 8.80.002 з підтримкою ОС Windows Vista, Windows 7, а також кумулятивний пакет оновлень 8.81.000, що включає проміжні оновлення 8.80.001 — 8.80.002 програм «Бест-Звіт Плюс» (див. «Б & К», 2009, № 6, с. 6). Крім цього, випущено нове оновлення 7.85.000 для програми «Бест-Звіт Корпорація».

У новій версії оновлення 7.85.000 «Бест-Звіт Корпорація» проведено зміни за форматами квитанцій та їх відображенням у «Журналі передачі пакетів». Також оновлено довідник «Інспекції» згідно з довідником ДПАУ.

Крім іншого, для бюджетних звітів у меню «Параметри системи» у закладці «Додатково» додано нове поле «Друкувати контрольну суму в бланках Держказначейства». За умовчанням ця функція неактивна (значення не проставлено), тобто у звітах контрольну суму та код ЄДРПОУ не видно на екрані і вони не друкуються в паперовій формі. При встановленому значенні в цьому полі контрольну суму та код ЄДРПОУ буде видно на екрані та надруковано в паперовій формі.

У формах звітності додано нові звіти до розділів: «Податкова звітність», «Первинні документи», «Статистична звітність», «Мінекономіки/Моніторинг», «Мінпромполітики».

Розмір пакета оновлень «Бест-Звіт Плюс» версії 8.81.000 — 9,37 Мб, а пакета оновлень «Бест-Звіт Корпорація» версії 7.85.000 — 9,9 Мб.

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі