Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Червневий випуск диска «1С:ІТС» (Україна) за 2009 рік

У першій декаді червня вийшов новий випуск диска 1С:ІТС (Україна). На ньому розміщено релізи конфігурацій для платформи «1С:Підприємство 8»:

— «Управління торгівлею для України», версія 2.3.4 (оновлення);

— «Конвертація даних», версія 2.0.28 (дистрибутив + оновлення);

— «Підсистема аналізу даних», версія 1.0.4 (дистрибутив + оновлення).

Форми звітності за II квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Крім того, для бюджетних організацій представлено новий реліз 7.70.223 конфігурації «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України».

Як завжди, на диску містяться методична підтримка користувачів усіх версій «1С», консультації для бухгалтерів та довідник господарських операцій. Особливу увагу цього разу приділено користувачам конфігурацій на базі платформи версії 8.1.

У розділі «Центр антикризового управління» продовжується публікація матеріалів з ефективного використання даних програм «1С» для мінімізації впливу кризисних явищ в економіці на роботу підприємств.

Для користувачів конфігурації «Бухгалтерія для України» розміщено матеріали, присвячені відображенню виробничих операцій: розрахунок фактичної собівартості продукції та послуг, облік браку, опис механізмів обліку зустрічного випуску та багатопередільного виробництва в типових конфігураціях.

Для користувачів конфігурації «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» наведено опис сервісних можливостей документа «Нарахування зарплати працівникам організацій».

Для користувачів конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» додано розділ, в якому описуються методики введення початкових залишків за різними підсистемами конфігурації. Матеріали цієї рубрики актуальні і для інших конфігурацій: стаття «Введення початкових залишків за розрахунками зі співробітниками» актуальна також для користувачів конфігурації «Зарплата та Управління Персоналом для України», а стаття «Введення залишків за взаєморозрахунками з підзвітними особами» стане в нагоді також і користувачам конфігурації «Управління торговельним підприємством для України».

Для фахівців з розробки прикладних рішень у рубриці «Система компоновки даних» описано типові проблеми при розрахунку залишків.

У рубриці «Робота з торговельним обладнанням» додано драйвери торговельного обладнання від компанії ArtSoft. Опубліковано драйвери для ККМ Datecs FP-3141T, Datecs FP-T260, Datecs FP3530T, Exellio FPU-550, Exellio FPU-260, ІКС, Міні-ФП4, Міні-ФП6, Марія 301МТМ.

Джерело: www.1c.ua

 

Новини від «1С»: нові релізи

Уже після виходу червневого диска ІТС побачили світло нові релізи для платформи «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.273 (оновлення);

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.022;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.027;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.224.

Для платформи «1С:Підприємство 8.1» вийшов реліз 1.0.8 конфігурації «Торгівля для приватних підприємців України» (базова).

Для більшості наших читачів напевно найцікавішим є реліз 7.70.273 конфігурації «Бухгалтерський облік для України», тому повідомляємо, що в ньому згідно з постановою Правління Національного банку України від 29.04.2009 р. № 252 реалізовано нові друкарські форми «Платіжна відомість», «Прибутковий касовий ордер», «Видатковий касовий ордер», а крім того, у документі «Нарахування ЗП» виправлено помилку ділення на 0 при розрахунку утримань із зарплати працівника, яким не відпрацьованого жодного дня.

Зареєстровані користувачі «1С:Бухгалтерії 7.7» можуть отримати свіжі релізи у своїх фірм-франчайзі, і, крім того, вони очікуються у складі наступного (липневого) диска ІТС.

Джерело: www.1c.ua

 

«Бест-звіт Плюс» оновився

Протягом першої половини червня вийшли 4 нові пакети оновлення «Бест-звіт Плюс»: 8.71.000, 8.72.000, 8.73.000, 8.74.000.

Основна новина в пакеті 8.71.000 — додано режим відправлення звітності через спецоператора, доопрацьовано поштовий клієнт програми та Журнал передачі звітів. Крім того, у цьому пакеті додано (а в наступному пакеті 8.72.000 удосконалено) модуль для ведення інформації про стан розрахунків з бюджетом. У ньому створюються і відправляються запити та відображаються відповіді на ці запити.

Пакет 8.73.000 цілком і повністю присвячено ще одній новій функціональній можливості — перевірці стану платника ПДВ за базою даних платників у ДПАУ. Використовується для перевірки статусу ваших контрагентів, унесених до додатків 1 і 5 до декларації з ПДВ (або додатків 1 і 2 до скороченої декларації з ПДВ).

Нарешті у пакеті 8.74.000 виправлено виявлені помилки в роботі поштового клієнта, а до Реєстру сертифікатів унесено сертифікати головних управлінь статистики в м. Києві та Київської області для використання в системі подання електронної звітності. І останнє: якщо для подання звітності до контролюючих органів та іншого листування ви використовуєте одну поштову скриньку, то в обліковому записі поштової програми (в Outlook, the Bat тощо) має бути вимкнено параметр «Видаляти пошту з сервера після прийняття повідомлень». Цю дію буде запропоновано програмою, з цим слід погодитися.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці www.bestzvit.com.ua/updates/zvitplus.php .

Джерело: bestzvit.com.ua  
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі