Теми статей
Обрати теми

Завантаження кодів податкових інспекцій

Редакція БК
Відповідь на запитання

Завантаження кодів податкових інспекцій

 

Підкажіть, що робити: установила «1С: Бухгалтерію 8 для України», почала заповнювати інформацію про фірму, коли дійшла до заповнення інформації про податкову інспекцію, виявилося, що довідник з кодами податкових інспекцій порожній. Як його правильно заповнити?

Відповідає Ганна САРАЄВА, економіст-аналітик Видавничого будинку «Фактор»

 

Довідник «Налоговые инспекции» первісно не заповнений, але, натиснувши на кнопку «Загрузить» (див. рисунок), система запропонує заповнити його інформацією про всі районні ДПІ України як діючі, так і вже закриті. Для цього необхідно в полі «Имя файла (*.xml)» з підкаталогу шаблонів «tmplts» вибрати файл «str_sti.xml» та натиснути на кнопку «Выполнить». У результаті довідник буде заповнено.

Залишиться тільки відшукати в довіднику свою область (або міста Київ і Севастополь), перейти на один рівень униз та у групі, що розкрилася, відшукати свою податкову інспекцію.

img 1

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі