Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новий навчальний курс від «1С»

16 — 19 березня 2009 року в Києві відбудеться навчальний курс «Запровадження та адаптація прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Мета курсу — відпрацювання практичних навичок вирішення завдань, що виникають у процесі експлуатації чи впровадження типового рішення, навичок коректної конфігурації та програмування для реалізації додаткового функціоналу прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України». Тривалість курсу — 32 академічні години протягом чотирьох днів з 10:00 до 18:00 (з перервами на обіди та каву-брейки).

Курс призначено для фахівців, які володіють навичками користувача в обсязі книги «Керівництво користувача» з комплекту поставки прикладного рішення «Бухгалтерія для України», які опанували базові навички конфігурації та програмування в системі «1С:Підприємство 8».

Джерело: 1c.ua

 

Рішення для комбікормових та зернопереробних підприємств схвалено фірмою «1С»

Продукт «ІН-АГРО: Елеватор. Комбікормовий завод (для України)» фірми «ІН-АГРО» отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Він являє собою прикладну програму до типової конфігурації «Бухгалтерія для України», розроблену в середовищі «1С:Підприємства 8.1», та призначений для ведення бухгалтерського, податкового обліку та кількісно-якісного обліку на хлібоприймальних і зернопереробних підприємствах та адаптований під вимоги Інструкції про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах, затвердженої наказом Мінагрополітики від 13.10.2008 р. № 661.

Джерело: 1c.ua

 

Вийшов пакет оновлення «Бест-Звіт Плюс 8.63.001»

19 лютого наздогін за пакетом оновлення «Бест-Звіт Плюс 8.63», присвяченим головним чином зміненій ПДВ-звітності, вийшов черговий пакет оновлень 8.63.001. Немає жодних нових форм, лише зміни в існуючих формах податкової, статистичної та пенсійної звітності. Зокрема, змін зазнали форми додатків до декларації про доходи фізичних осіб для отримання права на податковий кредит, а також додаток 23 у частині ставки внесків для платників фіксованого сільгоспподатку.

Скачати новий пакет оновлення можна за посиланням

http://www.bestzvit.com.ua/downloads/8P_Upd631.exe .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Оновлення антивірусної утиліти Kaspersky AVP Tool v.7.0.0.290

Kaspersky AVP Tool — ще одна безкоштовна утиліта для боротьби з вірусами від розробників Касперського. Програма не має всіх функцій повноцінного антивіруса, але здатна сканувати папки комп'ютера в пошуках заражених файлів та видаляти їх або пересилати в «карантин». Оновлюється регулярно (кілька разів на день), тому дозволяє боротися навіть з найсвіжішими «паразитами». Найостаннішу версію утиліти Kaspersky AVP Tool можна скачати з каталогу

http://downloads5.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/ . Розмір — 33 Мбайт.

Джерело: ixbt.com

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі