Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Microsoft переклав онлайн-офіс на українську

Корпорація Microsoft презентувала локалізовану версію безкоштовних веб-програм Office Live Workspace Beta з інтерфейсом користувача українською мовою. Онлайн-програми для офісних програм Microsoft Office дозволяють зберігати свої документи в Мережі та працювати з ними онлайн з будь-якого комп’ютера.

Як повідомила прес-служба Microsoft, доступ до документів в Office Live Workspace можливий не тільки через веб-інтерфейс. Спеціальна надбудова для програм із пакета Microsoft Office дозволяє відкривати збережені в Мережі документи безпосередньо в PowerPoint, Excel або Word.

Робочий простір в Office Live Workspace дозволяє зберігати не лише файли офісних програм, а також і зображення, електронні листи та інші матеріали проектів. Користувачу надається онлайн-сховище для роботи з файлами загальним обсягом до 5 Гбайт.

Джерело: liga.net

 

З’явився перший сайт обласного адміністративного суду

У Вінниці презентували перший в Україні власний веб-ресурс окружного адміністративного суду — voas.gov.ua. Як пояснив голова суду Віталій Кузьмішин, сайт створено для ефективнішого та оперативнішого взаємозв’язку між судом і громадськістю.

Відвідувачі сайта мають можливість узяти участь у віртуальній екскурсії по суду, ознайомитися зі структурою його роботи, а у «Громадській приймальні» отримати професійні відповіді на запитання щодо оскарження дій органів державної влади і місцевого самоврядування. На сайті також можна дізнатися, що саме належить до компетенції адміністративного суду, які дії влади може бути оскаржено, власне, як правильно оформити позов. Крім того, із сайта ВОАС можна ввійти до автоматизованої системи збирання електронних копій судових рішень «Єдиного реєстру судових рішень» і бази «Законодавство України». Основними матеріалами на сайті є наукові статті суддів Вінницького окружного адміністративного суду. Це узагальнення судової практики щодо стягнення податкового боргу, досвід вирішення спорів з Фондом соціального захисту інвалідів для підприємств-роботодавців про стягнення адміністративно-господарських санкцій і, звичайно, про реальне виконання судових рішень.

Джерело: ain.com.ua

 

В Уанеті з’явилася нова система приймання платежів Webkassa.in.ua

В Уанеті з’явився новий сервіс Webkassa.in.ua

, за допомогою якого власники веб-сайтів та інтернет-магазинів можуть забезпечувати приймання платежів від користувачів у різних валютах та виводити свої кошти.

Щоб скористатися послугами «Вебкаси», власник ресурсу має встановити спеціальний код на своєму сайті. Після цього у відвідувачів з’являється можливість оплачувати будь-які товари чи послуги, а власник сайта може отримати ці гроші готівкою в пункті обміну або переказом на пластикову картку чи банківський рахунок.

Система Webkassa.in.ua на сьогодні підтримує чотири валюти: американські долари, євро, гривні та російські рублі. Розплачуватися за товари на сайті клієнти можуть електронними грошима систем Webmoney та Liqpay, а також за допомогою пластикових карток Visa і Mastercard.

Джерело: ain.com.ua

 

Мінпраці почало формувати електронну базу підприємств-боржників щодо зарплати

Міністерство праці та соціальної політики почало формувати електронну базу даних підприємств, установ та організацій, що мають борги з виплати заробітної плати своїм працівникам. Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

За словами міністра праці та соціальної політики Людмили Денисової, дані щодо заборгованості використовуватимуться для аналізу ситуації та прийняття відповідних рішень. Крім того, вони також ураховуватимуться при наданні передбаченої державним бюджетом на 2009 рік фінансової підтримки регіонам та поверненні підприємствам ПДВ.

Як повідомила Людмила Денисова, Мінпраці зайнялося складанням бази даних за дорученням Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Джерело: ain.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі