Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Випуск диска «1С:ІТС (Україна)» за листопад 2009 року

У першій декаді листопада вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2009 рік. На диску розміщено такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 8»:

— «Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.6 (оновлення + веб-додатки);

— «Роздріб для України», редакція 1.0, версія 1.0.3 (оновлення);

— «Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.15 (оновлення);

— «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.1 (дистрибутив + оновлення);

— «Підсистема аналізу даних», редакція 1.0, версія 1.0.4 (дистрибутив + оновлення);

2) «1С:Бухгалтерія 8 для України»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.276;

— «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.276;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.226;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), редакція 2.0, реліз 7.70.226;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.030.

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за III квартал 2009 року (випуск 1) — для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) — для конфігурації «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) — для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У цьому випуску методичної підтримки для розробників прикладних рішень на платформі «1С:Підприємство 8.2» публікуються дистрибутив ознайомлювальної версії конфігурації «Бібліотека стандартних підсистем» і документація до неї. У рубриці «Адміністрування» розглядається процес створення бази даних Oracle версії 10.2 для роботи з платформою «1С:Підприємство 8.2», публікується інструкція з установлення та запуску на одному комп’ютері декількох незалежних серверів «1С:Підприємство 8.1» та «1С:Підприємство 8.2».

У листопадовому випуску ІТС продовжено опис нових механізмів уведення залишків у типовій конфігурації «Бухгалтерія для України». Додано статті щодо введення залишків стосовно основних засобів, малоцінних активів в експлуатації, запасів, прийнятих та переданих на комісію, за розрахунками з підзвітними особами, за розрахунками майбутніх періодів, взаєморозрахунків з контрагентами в бухгалтерському та податковому обліку.

Також для користувачів типової конфігурації «Бухгалтерія для України» презентовано нові матеріали в рубриках: «Виробництво», «Облік необоротних активів», «Торговельні операції».

Для користувачів конфігурації «Управління торговельним підприємством для України» описано механізм розподілу суми амортизації за рахунками та об’єктами аналітичного обліку.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» наведено методику оформлення додаткових (компенсаційних) виплат.

На поточному диску ІТС опубліковано нову версію типової конфігурації «Роздріб для України», в якій суттєво розширено функціональні можливості. У розділі методичної підтримки опубліковано матеріали для конфігурації «Роздріб для України», що описують доданий функціонал.

Для користувачів типової конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» стане у пригоді матеріал «Податковий облік запасів та витрат», що описує нововведення податкового обліку, реалізовані в новій версії 1.2.15.

Фахівцям з розробки прикладних рішень у рубриці «Методичні рекомендації щодо конфігурації» рекомендуємо ознайомитися з методикою роботи з файлами поставки та оновлення конфігурації.

У рубриці «Універсальні звіти і обробки» публікується консоль системи компонування даних для роботи в керованій прикладній програмі.

У рубриці «Робота з торговельним обладнанням» оновлено зовнішню компоненту «1С:Сканер штрих-коду».

У рубриці «Обмін даними» публікується схема обміну комерційною інформацією для реалізації обміну «Постачальник — Покупець».

Джерело: www.1с.ua

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» спільно з «1С-Рарус Україна» анонсувала випуск нового локалізованого продукту — «1С:Підприємство 8. Управління корпоративними фінансами для України».

Програмний продукт призначено для вирішення завдань управління фінансами та ведення обліку як відокремлених підрозділів підприємств, так і підприємств, об’єднаних у групи (холдинги, конгломерати, групи компаній).

Рішення «1С:Підприємство 8. Управління корпоративними фінансами для України» дає можливість:

— автоматизувати ведення регламентованого обліку (податковий та бухгалтерський);

— вести оперативний облік за міжнародними стандартами (IFRS, GAAP та будь-який інший);

— здійснювати бюджетне планування і контроль;

— управляти рухом грошових коштів;

— управляти процесами виконання договорів;

— вирішувати завдання підготовки звітності П(С)БО для вивантаження у рішення «1С:Консолідація».

«1С:Підприємство 8. правління корпоративними фінансами для України» є інтегрованим рішенням на базі програмних продуктів «1С:Бухгалтерія для України» та окремих підсистем «1С:Управління виробничим підприємством для України». У межах інтегрованого рішення типову функціональність окремих підсистем істотно розвинено і доповнено з урахуванням багаторічного досвіду впровадження функціональних підсистем бухгалтерського обліку, обліку за міжнародними стандартами, бюджетування та управління договірними відносинами.

Програмний продукт «1С:Підприємство 8. Управління корпоративними фінансами для України» може бути інтегровано в типове прикладне рішення «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», про яке ми розповідали в одному з недавніх номерів видання («Б & К», 2009, № 20, с. 4).

Джерело: www.1c.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» укотре оновлено

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакет оновлень 8.80.000 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс». Версія 8.80.00 — комплексна і містить усі проміжні оновлення 8.79.001 — 8.79.002.

У новій версії 8.80.000 додано можливість перегляду списку відправлених звітів та квитанцій на сайті моніторингу подання звітів — http://podatkova.com.ua/

. Ця функція додана до меню «Звітність/Сайт моніторингу подання звітів» і доступна для податкової звітності, звітності до Пенсійного фонду і Держкомстату.

Крім того, доопрацьовано процедуру обміну накладними між контрагентами. Тепер у «Журналі передачі звітів» фіксується подія отримання податкової накладної або додатка 2 від контрагента із записами про підписи (закладка «Отримані/Первинні документи»).

Разом з тим змінено вигляд самого «Журналу передачі звітів»: тепер інформацію в ньому розподілено у двох вкладках — «Відправлені» та «Отримані».

Скачати пакет оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Розмір пакета оновлень «Бест-Звіт Плюс» — 6,52 Мбайт.

Джерело: www.bestzvit.com.ua  
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі