Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вийшло оновлення OPZ, версії 1.27.3

Вийшло оновлення версії 1.27.3 від 12.04.2010 р. до програми OPZ, широко відомої також під назвою «Податкова звітність». Скачати її можна на сайті

www.sta.gov.ua.

Зокрема, оновлення вносить коригування до деяких існуючих форм, шаблонів та даних у розділах «Довідники для вводу», «Форми для вводу», «Камеральна перевірка» та «Документи для друку».

Розмір оновлення — 0,6 Мб.

Джерело: www.opz.org.ua

 

Квітневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді квітня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2010 рік. На диску розміщено такі конфігурації для платформи «1С:Підприємство 8.1»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.2 (оновлення);

— «Зарплата і кадри для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.2 (оновлення);

— «Торгівля для приватних підприємців України», редакція 2.1, версія 1.0.11 (оновлення);

— «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.2 (дистрибутив + оновлення).

Також на диску можна знайти релізи конфігурацій та форм звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

1. Релізи конфігурацій:

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», реліз 7.70.231;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), реліз 7.70.231;

— «Торгівля + Склад для України», реліз 7.70.016;

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.025;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.032.

2. Форми звітності:

— за I квартал 2010 року (випуск 5) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за I квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних організацій України», редакція 2;

— за I квартал 2010 року (випуск 3) для конфігурацій «Зарплата + Кадри для України»;

— за I квартал 2010 року (випуск 5) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У поточному випуску опубліковано методику з перенесення основних засобів методом нарахування зносу «Податковий» із однієї податкової групи до іншої. Стаття актуальна для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління виробничим підприємством для України» та «Управління торговельним підприємством для України».

Для користувачів конфігурації «Бухгалтерія для України» описано порядок проведення міжрозрахункової виплати на прикладі виплати відпускних.

Для користувачів конфігурації «Управління торговельним підприємством для України» наведено методику відображення випуску продукції з давальницької сировини.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України», «Управління виробничим підприємством для України» та «Управління торговельним підприємством для України» описано порядок настроювання утримання, що розраховується у відсотковому відношенні від суми нарахувань, але не вище певного порога.

Для користувачів конфігурації «Управління торгівлею для України» описано дії з настроювання обміну з інтернет-магазином для управління замовленнями та організація електронного обміну комерційною інформацією за схемою Постачальник-Покупець (COMMERCEML).

Фахівцям з розробки прикладних рішень у розділі «Методичні рекомендації щодо конфігурації» рекомендуємо ознайомитися з методикою перевизначення розшифровки для поля звіту, що формується.

У рубриці «Універсальні звіти та обробки» опубліковано нову зовнішню обробку «Консоль завдань», яка дозволяє виконувати моніторинг роботи регламентних та фонових завдань, видаляти та створювати нові фонові завдання засобами вбудованої мови.

Джерело: 1c.ua

 

«1С» підвищує ціни

Фірма «1С» планує з 1 червня 2010 року змінити ціни на програмні продукти системи «1С:Підприємство» для України. А вже з 1 травня 2010 року зміняться ціни на інформаційно-технологічний супровід (диск «ІТС Україна»).

Отже, бажаючим придбати програми «1С:Підприємства» або передплатити диск «ІТС» слід поквапитися.

У подальшому «1С» планує розширити сервіси інформаційно-технологічного супроводу («ІТС Україна»), уключивши до них модуль здавання звітності в електронному вигляді.

Ціни на основні та базові поставки «1С:Бухгалтерії 8 для України», «1С:Управління торгівлею 8 для України», «1С:Управління торговельним підприємством 8 для України», «1С:Зарплата і Управління Персоналом 8 для України» залишаються без змін. Крім того, без змін залишаються ціни на лінійку продуктів для бюджетного сектора України, випущених на платформі «1С:Підприємство 8».

Продаж «1С:Бухгалтерії 7.7. Базової версії для бюджетних установ України» здійснюватиметься до 31 серпня 2010 року. З 1 вересня продукт планується зняти з продажів. Орієнтовно з 1 червня 2010 року планується випуск «1С:Бухгалтерії 8. Базової версії для бюджетних установ України» на платформі «1С:Підприємство 8».

Джерело: 1c.ua

 

Чергові оновлення «Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація»

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.87.000, 8.87.001, 8.87.002 і 8.87.003 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс» та пакет оновлень 7.87.005 для програми «Бест-Звіт Корпорація».

Пакети оновлень 8.87.000, 8.87.001, 8.87.002 і 8.87.003 «Бест-Звіт Плюс» додають до програми нові та змінені форми звітності до розділів «Міністерство економіки», «Держказначейство», «Мінпромполітики», «Українська академія аграрних наук України», «Державні судові адміністрації», «Мінпаливенерго», «Держкомстат».

Крім того, оновленням 8.87.003 функціонал програми доповнено можливістю імпорту нового реєстру податкових накладних із txt-файлів, також у модулі «Щомісячна персоніфікація» у таблиці 1 відключено контроль за автоматичним заповненням рядків 6 і 7. Дані до цих рядків можна вносити вручну з клавіатури.

Оновлення 7.87.004 програм «Бест-Звіт Корпорація» додає до програми нові та змінені форми звітності до розділів «Міністерство економіки», «Держказначейство».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі