Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Серпневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді серпня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2010 рік. На диску представлені такі компоненти, як платформа «1С:Підприємство 8», версія 8.2.11.236, а також такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 7.7»:

«Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.279;

«Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.279;

«Торгівля + Склад для України», реліз 7.70.017;

«Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.026;

«Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.033.

2) «1С:Підприємство 8.1»:

«1С:Бухгалтерія 8 для України», ПРОФ, редакція 1.1, версія 1.1.17 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

«1С:Бухгалтерія 8 для України», Базова, редакція 1.1, версія 1.1.17 (оновлення);

«Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.9 (оновлення);

«Конфігурація Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.21 (оновлення);

«1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.6 (оновлення);

«Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення);

«Зарплата і кадри для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення);

«Типова конфігурація Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.2 (дистрибутив + оновлення).

3) «1С:Підприємство 8.2»:

«1С:Бухгалтерія 8 для України», ПРОФ, редакція 1.1, версія 1.1.17 (оновлення);

«Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.9 (оновлення);

«Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.21 (оновлення).

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

за II квартал 2010 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ Україні», редакція 2;

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Користувачам конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» рекомендуємо ознайомитися з методикою ведення роздільного обліку витрат і випуску основного та допоміжного виробництва за номенклатурними групами. Також у поточному випуску наведено методичний матеріал з аналізом можливих причин виникнення помилок при закритті рахунка 231 «Основне виробництво» документом «Закриття місяця».

Ще одним цікавим матеріалом для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» є методика відображення операцій реалізації малоцінних необоротних матеріальних активів, які перебувають в експлуатації.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» наведено методику відображення ПДФО з наднормативних добових відрядженому працівнику, а також опис настройок нарахування з довільною формулою розрахунку, що містять більше 6 призначених для користувача змінних.

Для користувачів конфігурації «Управління торгівлею для України» наведено порядок настроювання звіту «Відомість по товарах на складах» з виключенням документів «Переміщення товарів».

Для фахівців з розробки прикладних рішень опубліковано методику розрахунку ресурсів для певного значення виміру в аналітичних звітах, створених у системі компонування даних.

Джерело: 1c.ua

 

Чергові оновлення програм «Бест Звіт Плюс» та «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 8.91.003 і 8.91.004 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» та 7.92.000 для програми «Бест Звіт Корпорація».

Оновлення 8.91.003 програми «Бест Звіт Плюс» вносить зміни до модуля «Податкові накладні», оптимізуючи його роботу для прискорення таких операцій з документом «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних» з великим обсягом даних:

перегляд друкарської форми;

експорт у XML для збереження на електронному носії;

підпис ЕЦП, шифрування та відправлення електронною поштою.

Крім того, прискорено перегляд усіх інших документів з великим обсягом даних, які заповнюються в електронних таблицях.

У зв’язку з внесеними змінами до «Журналу передачі звітів» для всіх відправлених документів став неможливим перегляд xml-файлу для подій «Підписано бухгалтером», «Підписано директором» та «Підписано ключем установи». Перегляд xml-файлів можливий тільки для події «Відправлено звіт».

Оновленням 8.91.004 встановлено значення «-» для всіх порожніх полів бланків групи «Податкова інспекція» з метою приведення у відповідність до п. 3.4 Порядку заповнення та подання податкової декларації з податку на додану вартість (затверджено наказом ДПАУ від 30.05.97 р. № 166).

Пакет оновлень 7.92.000 програми «Бест Звіт Корпорація» є кумулятивним та містить усі проміжні оновлення 7.91.001 — 7.91.002.

В оновленні 7.92.000 реалізовано консолідацію реєстрів податкових накладних. Для правильної консолідації необхідно настроїти «Реєстр установ» — виділити головну та підконтрольні їй підзвітні установи.

Крім цього, проведено зміни в довідниках «Інспекції» та «Пільги».

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» повідомляє про вихід 02.08.2010 р. базової версії програмного продукту «1С:Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України», розробленого компанією «1С-Теллур» (м. Харків) на замовлення фірми «1С», усі права на поширення конфігурації належать фірмі «1С».

Програму «1С:Комплексний облік 8 для бюджетних установ України. Базова версія» призначено для комплексної автоматизації бухгалтерського обліку, кадрового обліку та розрахунку заробітної плати працівників у бюджетних установах України, в яких з програмою працює один користувач та не вимагається адаптації типового рішення до особливостей конкретної установи.

У конфігурації «Комплексний облік для бюджетних установ України»:

— ведеться облік за джерелами фінансування, за рахунок яких установа виконує свої функції;

— у повному обсязі підтримується розрахунок заробітної плати в бюджетних установах, при цьому результати розрахунків та порядок відображення в бюджетному обліку нарахувань, утримань та податків з ФОП виконується за джерелами фінансування, за рахунок яких здійснюється фінансування нарахувань;

— повною мірою автоматизовано розрахунок грошового постачання військовослужбовців та оплати праці цивільних осіб;

— автоматизовано трудомісткі рутинні операції, за рахунок цього працівники можуть вивільнятися для виконання аналітичних функцій, завдяки чому підвищується ефективність кадрових та розрахункових служб.

Базова версія може працювати тільки в розрахованому на одного користувача режимі, тому для цієї версії не можуть використовуватися додаткові ліцензії для розширення кількості робочих місць, а також ліцензія на сервер «1С:Підприємства 8», водночас базова версія підтримує перенесення залишків з конфігурації «1С:Підприємство 7.7. Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0.

Програмний продукт «1С:Комплексний облік 8 для бюджетних установ України. Базова версія» — це розрахована на одного користувача програма для комплексного ведення обліку в бюджетній установі. Порівняно з версією ПРОФ вона має деякі обмеження:

— не підтримується ведення бухгалтерського обліку, кадрового обліку та розрахунку заробітної плати декількох установ в одній інформаційній базі; при цьому є можливість ведення обліку декількох організацій в окремих інформаційних базах на одному комп’ютері;

— одночасно з однією інформаційною базою може працювати тільки один користувач;

— не підтримується зміна конфігурації, можна використовувати тільки типову конфігурацію та встановлювати її оновлення;

— не підтримується робота в клієнт-серверному варіанті;

— не підтримується робота розподілених інформаційних баз;

— не підтримується сом-з’єднання та Automation сервер.

У разі виникнення потреби організація зможе перейти на програму «1С:Комплексний облік 8 для бюджетних установ України» версії ПРОФ, яка не має зазначених обмежень.

Джерело: 1c.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі