Теми статей
Обрати теми

Вивантаження Реєстру податкових накладних з «1С:Бухгалтерії 7.7»

Редакція БК
Відповідь на запитання

Вивантаження Реєстру податкових накладних з «1С:Бухгалтерії 7.7»

 

Підкажіть, як сформувати та вивантажити у форматі «xml» Реєстр отриманих та виданих податкових накладних в «1С:Бухгалтерії 7.7»?

Відповідає

Вероніка НЕКРАСОВА, економіст-аналітик Видавничого будинку «Фактор»

 

Реєстр податкових накладних заповнюється на підставі виписаних і проведених документів «

Налоговая накладная», «Приложение №2» та «Запись книги приобретения». Щоб сформувати цей звіт, зайдіть у меню «Отчеты → Реестр налоговых накладных». У діалоговому вікні, що відкрилося, потрібно вказати період, за який формується реєстр. Залежно від податкового періоду, установленого для платника, це може бути як квартал, так і місяць (галочка напроти параметра «За месяц»).

Порада

Обов’язково заповніть поле «№», без нього вивантаження буде неможливим.

У реквізитах «

Первый номер п/п полученных НН» та «Первый номер п/п выданных НН» вказуємо порядковий номер, з якого слід починати заповнювати реєстр. Так, якщо останній запис у розділі II Реєстру за червень мав номер 130, то, складаючи Реєстр за липень, у реквізиті «Первый номер п/п выданных НН» слід зазначити номер 131.

Заповнивши реквізити у формі Реєстру, натисніть на кнопку «

Экспорт» та виберіть варіант «Реестр налоговых накладных». Після чого в програмі буде сформовано друкарську форму звіту, а також з’явиться вікно «Экспорт отчета в XML» (рис. 1). У ньому слід указати номер документа, дату заповнення та шлях до каталогу, куди слід експортувати файл звіту, після цього Реєстр можна експортувати (кнопка «Сформировать»). При цьому у вікні повідомлень буде виведено звіт про перевірку та вивантаження Реєстру (рис. 2).

img 1

 

img 2

 

Як бачите, нічого складного. Ось тільки, як завжди, є одне «але». «1С:Бухгалтерія 7.7» має бути оновлена. Оскільки в попередніх релізах, зокрема в релізі 277, «xml» схема містила помилку. Успіхів, а якщо виникнуть запитання, пишіть на адресу

bk@id.factor.ua.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі