Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: ще один продукт отримав сертифікат «Сумісно!»

Програмний продукт «1C:Роздріб 8. Магазин одягу та взуття для України», розроблений фірмою «1С-Рарус» і презентований на сертифікацію як конфігурація, розроблена в середовищі «1С:Підприємство 8.1», отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Галузеве рішення «1С:Роздріб 8. Магазин одягу та взуття для України» призначено для автоматизації завдань оперативного обліку, аналізу та планування операцій у роздрібній торгівлі, забезпечуючи в такий спосіб ефективне управління сучасним роздрібним торговельним підприємством, та є локалізацією продукту «1С:Роздріб 8. Магазин одягу та взуття».

Галузеве рішення «1С:Роздріб 8. Магазин одягу та взуття для України» призначено для автоматизації бізнес-процесів роздрібних торгівельних точок (магазинів, бутиків), орієнтованих на продаж одягу, взуття, аксесуарів, товарів для спорту й активного відпочинку, які можуть входити до розподіленої роздрібної мережі торговельного підприємства. Ця система дозволяє автоматизувати облік товарних запасів на складах магазинів та облік грошових коштів у касах організацій.

Відмітними особливостями продукту є:

— оформлення документів надходження та переміщення товарів з використанням механізму роботи з подвійними табличними частинами, що дозволяє значно спростити процес приймання товарів з урахуванням колірно-розмірних характеристик;

— механізм обліку товарів у розрізі таких додаткових аналітик, як: бренд, колекція, сезон, стать тощо з можливістю автоматичного формування найменування з урахуванням наведених значень;

— ведення обліку за характеристиками номенклатури, а також механізм обліку розмірних шкал та відповідностей розмірів між різними розмірними шкалами;

— торгівля комплектами товарів, створеними як у момент продажу товару, так і з підготовкою комплекту (операція «комплектація»);

— до друкованих форм документів, а також до основних аналітичних звітів додано можливість виведення форм у вигляді шахівки та в розрізі додаткових аналітик;

— на робоче місце касира (РМК) додано механізми обміну одного товару з різними характеристиками без оформлення повернення, пошук товарів за заданими властивостями характеристик;

— реалізовано підтримку торговельного обладнання: фіскальні реєстратори, термінали збирання даних, сканери штрих-кодів, вагове обладнання, дисплеї покупця, платіжні термінали, рідери магнітних карток.

Конфігурація «1С:Роздріб 8. Магазин одягу та взуття для України» є повністю відкритим, не містить захищених ділянок коду і не використовує апаратний захист.

Також повідомляємо про вихід нового релізу форм звітності від 30.06.2010 р. для конфігурацій на платформі «1C:Підприємство 7.7» «1С:Бухгалтерський облік для України» та «1С:Підприємство 7.7 для України».

Джерело: 1c.ua

 

Чергове оновлення «Бест-Звіт Корпорації»

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакет оновлень 7.89.000 для своєї програми «Бест-Звіт Корпорація».

Оновленням 7.89.000 до модуля «Управління сертифікатами» (меню «Електронна пошта/Управління сертифікатами») додано новий сертифікат ДП «ІЦ СПОВ ПФУ» у зв'язку із закінченням строку дії попереднього, у Реєстрі документів (Сервіс/Реєстр документів) додано функцію «Налаштування колонок».

Також цим оновленням унесено зміни до модуля «Щомісячна персоніфікація», а саме:

— до таблиці 7 додатка 4 додано можливість унесення донарахувань на мінімальну заробітну плату за січень — квітень 2010 року. Такі донарахування вносяться з типом 9 «Донарахування заробітної плати за січень — квітень 2010 року». Донарахування сум із типом 9 за січень — квітень уносяться окремими рядками на кожну застраховану особу;

— у колонці «Тип нарахувань» підключено довідник для вибору типу нарахувань. Уносити тип нарахувань у цій колонці можна також уручну з клавіатури.

Крім того, оновлення 7.89.000 додає нові форми звітності до розділів «Податкова інспекція» та «Ресурсні платежі».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Вийшло оновлення OPZ, версія 1.28

Вийшло доповнення версії 1.28 від 15.06.2010 р. до програми OPZ, широко відомої також із назвою «Податкова звітність». Скачати її можна на сайті

www.sta.gov.ua. Розмір оновлення — 2,28 Мбайт.

Це оновлення встановлюється тільки на версію 1.15 або вище.

Оновлення 1.28 додає до програмних модулів можливість автоматичного формування з відповідного «Реєстру отриманих та виданих податкових накладних» додатків 1 і 5 до декларації з ПДВ звичайної, додатків 1 і 2 до декларації з ПДВ переробних підприємств та скороченої декларації з ПДВ.

Крім того, на виконання наказу ДПАУ від 25.03.2010 р. № 186 «Про затвердження Узагальнюючого податкового роз’яснення щодо плати за землю з юридичних осіб» до програми додано нові документи і внесено коригування та доповнення в деяких документах розділів «Документи для друку» і «Камеральна перевірка».

Детальніше про складання Реєстрів податкових накладних у програмі OPZ читайте у статті «Не мала баба клопоту…», або Як підготувати електронні копії реєстрів податкових накладних у програмі OPZ» на с. 5 сьогоднішнього номера «Б & К».

Джерело: www.opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі