Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Липневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді липня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2010 рік. На диску презентовано такі компоненти, як платформа «1С:Підприємство 8», версія 8.2.11.235, компонента «1С:Підприємство — Робота з файлами», а також такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.233;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), редакція 2.0, реліз 7.70.233;

2) «1С:Підприємство 8.1»:

— «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.13 (оновлення);

— «Зарплата і Управління Персоналом для України» (базова версія), редакція 2.1, версія 2.1.13 (оновлення);

— «1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.5 (оновлення);

— «Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.3 (оновлення);

— «Зарплата і кадри для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.3 (оновлення);

— «Типова конфігурація «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.2 (дистрибутив + оновлення);

3) «1С:Підприємство 8.2»:

— «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.13 (оновлення).

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за II квартал 2010 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за I квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних організацій України», редакція 2;

— за I квартал 2010 року (випуск 3) для конфігурацій «Зарплата + Кадри для України»;

— за II квартал 2010 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Починаючи з поточного випуску методичної підтримки розпочато публікацію матеріалів, присвячених веденню обліку в типових конфігураціях для бюджетних установ, розроблених на платформі «1С:Підприємство 8». У поточному випуску опубліковано порядок отримання звіту щодо відповідності фінансових зобов'язань та платіжних документів окремо для кожного джерела фінансування, а також опис сервісної можливості виведення в одному списку документів різного виду.

У рубриці «Типові запитання користувачів 1С:Бухгалтерії 7.7 для України при переході на 1С:Бухгалтерію 8 для України» додано матеріали, присвячені питанням розрахунку заробітної плати й обліку необоротних активів в «1С:Бухгалтерії 8 для України».

У цьому випуску методичної підтримки для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» розглядається порядок виконання операцій зі спеціальним одягом (спеціальним оснащенням):

— видача спецінвентарю матеріально відповідальній особі;

— видача спецодягу матеріально відповідальній особі;

— інвентаризація спецодягу (спецінвентарю).

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України» наведено методику відображення повернення наданих послуг неналежної якості, а також опис можливості настроювання планів рахунків.

Для користувачів конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» оновлено статтю, що описує порядок обліку витрат при використанні розширеної аналітики обліку витрат, а також особливості обліку основних засобів при використанні розширеної аналітики обліку витрат.

Для фахівців з розробки прикладних рішень оновлено методику забезпечення сумісності прикладних рішень, розроблених на платформі «1С:Підприємство 8.1», з платформою «1С:Підприємство 8.2». У рубриці «Розробка прикладних рішень на платформі «1С:Підприємство 8.2» оновлено Настанову зі стилю для типових конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 8.2».

Джерело: 1c.ua

Новини від «1С»: новий навчальний курс

Крім того, 1С:Навчальний Центр № 1 спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» анонсував курс навчання «Конфігурація прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України», що відбувається в Києві з 2 по 5 серпня 2010 року.

Метою курсу є здобуття слухачами знань у сфері функціонування підсистем прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України», методики та навичок його адаптації; підготовка слухачів до іспиту «1С:Спеціаліст» з прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Під час курсу буде розглянуто:

— призначення, склад і функції основних підсистем прикладного рішення;

— методики адаптації тих підсистем прикладного рішення, що найчастіше вимагають змін при впровадженні прикладного рішення;

— вимоги, що висуваються на іспиті «1С:Спеціаліст» з прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Курс включає лекційний матеріал, приклади, вправи та практичні завдання, аналогічні екзаменаційним завданням.

Курс розрахований на фахівців, знайомих з програмним продуктом «1С:Бухгалтерія 8 для України» на рівні користувача, які мають навички конфігурації технологічної платформи «1С:Підприємство 8».

Після закінчення навчання слухачам видається свідоцтво фірми «1С» про проходження відповідного курсу, а також надається одна безкоштовна спроба атестації «1С:Спеціаліст» з прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України» на атестації 6 серпня 2010 року в навчальному класі «1С-Україна» або протягом місяця на регулярних атестаціях. Для допуску на атестацію «1С:Спеціаліст» з прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України» потрібна наявність сертифіката «1С:Професіонал» з прикладного рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України». Сертифікат «1С:Професіонал» слід отримати завчасно, склавши тестування в будь-якому з АЦС.

Джерело: 1c.ua

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс» і «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 8.90.001 і 8.90.003 для своєї програми «Бест Звіт Плюс», і 7.89.001, 7.90.000 і 7.91.000 для програми «Бест Звіт Корпорація».

Оновленням 8.90.001 програм «Бест Звіт Плюс» унесено зміни до довідників «Інспекції», «Реєстр контрагентів», а також додано ІНСТРУКЦІЮ з подання звітності до ФСС з ТВП за допомогою електронної пошти. Крім того, цим оновленням унесено виправлення до форм звітності в розділах «Пенсійній фонд», «Держкомстат», «Держказначейство», «Міністерство охорони здоров’я».

Оновлення 8.90.003 додає нові форми звітності до розділу «Податкова звітність», а також уносить виправлення до форм звітності в розділах «Мінпаливенерго», «Держкомстат».

Оновлення 7.89.001 для програми «Бест Звіт Корпорація» додає нові форми квартальної звітності відповідно до наказу ДКУ від 25.05.2010 р. № 164.

Наступним оновленням 7.90.000 унесено зміни до довідників «Інспекції», «Органи держреєстрації», «Пільги», «Номенклатура продукції промисловості (НПП)». Крім того, змінено (уточнено) опис структури *.dbf та *.txt файлів для імпорту «Реєстру податкових накладних». Саме цим оновленням реалізовано можливість перевірки ІПН контрагента у формі «Дод.1 Розрахунок коригування до декларації з ПДВ», а також згідно з наказом від 17.06.2010 р. № 442 в «Реєстрі податкових накладних» реалізовано можливість коригування обігу товарів: за нульовою («0») ставкою та пільгових товарів, а відповідно до листа ДПАУ від 09.06.2010 р. № 11288/7/16-1117 додано нові форми звітності з ПДВ. Додано також і доопрацьовані форми звітності до розділу «Мінпромполітики», нові форми звітності до розділів «Держказначейство», «Національна академія аграрних наук», унесено зміни до форм звітності в розділах «Пенсійній фонд», «Держкомстат», «Держказначейство», «Міністерство охорони здоров’я».

Оновленням 7.91.000 унесено зміни до довідників у групі «Бюджетні довідники», а також до форм звітності до розділів «Мінпаливенерго» і «Держкомстат».

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Вийшло оновлення OPZ, версія 1.28.2

Вийшло оновлення версії 1.28.02 від 09.07.2010 р. до програми OPZ, широко відомої також під назвою «Податкова звітність». Скачати її можна на сайті

www.sta.gov.ua. Розмір оновлення — 0,7 Мбайт.

Це оновлення встановлюється тільки на версію 1.28 або вище.

Оновлення 1.28.2 додає до розділу «Приклади формування електронних документів» новий документ і вносить виправлення до наявних документів цього розділу, виправляє помилки в деяких довідниках і документах розділу «Документи для друку».

Крім того, у розділі «Схеми даних» для деяких документів установлено 4 знаки після коми для полів уведення «Коефіцієнти, що застосовуються до нормативів збору».

Джерело: www.opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі