Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

«Бест-Звіт Плюс» і «Бест-Звіт Корпорація»
 стрімко оновлюються

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.84.001, 8.84.002 і 8.84.004 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс» і пакети оновлень 7.86.000, 7.87.000, 7.87.001 і 7.87.002 — для програми «Бест-Звіт Корпорація».

Пакет 8.84.001, перший у черзі оновлень програми «Бест-Звіт Плюс», уносить зміни до модуля «Щомісячна персоніфікація», а саме додано можливість імпорту документів персоніфікованої звітності з файлів dbf-формату, виконаних не лише в кодуванні Win1251, а й DOS 866. Вибір кодування відбувається при імпорті цих даних. Також додано функцію оновлення полів в електронних таблицях шляхом натиснення на клавішу «F5».

Крім того, цим оновленням уносяться зміни до формування звітів до органів статистики, розміщених у каталогах «Держкомстат» та «Інша звітність». За рекомендацією Держкомстату в усіх цих звітах з обох каталогів виключено автоперерахунок за умовчанням, тому при заповненні звітів програма автоматично не повідомляє про помилки. Перерахунок і перевірку звітів можна виконати примусово, натиснувши на функціональні клавіші «F4», «F5» або «F6».

Пакетом 8.84.002 до програми (знову-таки до модуля «Щомісячна персоніфікація») додаються нові функції: 1) можливість підписувати, шифрувати і зберігати на диск пакети документів місячної персоніфікації; 2) відправлення пакета документів місячної персоніфікації на підпис до модуля «Документи на підпис»; 3) контекстний пошук у таблицях (5 — 10) у всіх колонках; 4) за рішенням ПФУ відкрито можливість уведення нарахувань із кодом 6 у таблиці 7 додатка 4.

Також до програми додано утиліту Dbrepairer.exe, яку рекомендується запустити в разі виникнення помилок при установленні оновлень з місячною персоніфікацією (помилка виконання скрипту) для їх виправлення.

Виправлено заповнення додатка 5 «Розшифровки податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів», а для статистичної звітності заборонено введення даних, відсутніх у відповідному довіднику, і додано можливість пакетного відправлення деяких форм.

Оновлення 8.84.004 включає всі доопрацювання щодо місячної персоніфікації, виконані в оновленнях 8.84.001 і 8.84.002, а також додає до модуля «Щомісячна персоніфікація» новий пункт меню — «Налаштування», де встановлюється спосіб розрахунку таблиці 1, в якій до того ж дозволено редагувати деякі поля.

Оновлення 7.86.000 «Бест-Звіт Корпорація» включає всі доопрацювання оновлень 7.85.001 — 7.85.004.

Пакет 7.87.000 додає два нові поля — «Код філії за реєстрацією в ПФУ» та «Наявність підстав для пільг» — до «Картки установи». Модуль «Річна персоніфікація» тепер перенесено з меню «Реєстр документів» до меню «Звітність», і, безумовно, головне доопрацювання — додано новий модуль «Місячна персоніфікація».

Оновленнями 7.87.001 і 7.87.002 відповідно виправляються неточності відображення звітів у меню «Реєстр документів» і заповнення форми друкування документів місячної персоніфікації (код ЄДРПОУ та назва), а також імпорт документів підзвітних організацій.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі