Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Безкоштовний антивірус Microsoft Security Essentials
 — українська локалізація

З 17 лютого локалізовані українська та російська версії антивірусного програмного забезпечення Microsoft Security Essentials (MSE) стали офіційно доступні українським користувачам. Їх можуть завантажити безкоштовно некомерційні користувачі ліцензійних версій операційних систем Windows XP, Vista і Windows 7.

MSE забезпечує захист домашнього комп'ютера в реальному часі від вірусів, програм-шпигунів та інших шкідливих програм. За результатами незалежних тестів це — одна з найкращих антивірусних програм для приватних користувачів: AV Comparatives.org присвоїли MSE вищий ступінь «Advanced+» у тестах на продуктивність і виявлення загроз, проведених у листопаді та грудні 2009 року.

З моменту свого глобального анонсу у вересні 2009 року Microsoft Security Essentials здобув безліч позитивних відгуків з боку як користувачів, так і експертів — оглядачів антивірусних програм. Як показують незалежні тести і дослідження, Microsoft Security Essentials забезпечує надійний захист персонального комп'ютера від вірусів та атак, а в деяких випадках ефективність цього ПЗ навіть вища, ніж у платних продуктів.

Microsoft Security Essentials забезпечує захист комп'ютера від усіх відомих загроз: вірусних атак, шпигунських та шкідливих програм, руткітів та інших небезпек, працюючи в режимі реального часу у фоновому режимі, не знижуючи продуктивності комп'ютера та не відволікаючи користувача від інших завдань. Інформація про нові віруси та шкідливі програми завантажується до бази даних Microsoft Security Essentials автоматично. Тому це антивірусне ПЗ завжди відповідає найостаннішим вимогам комп'ютерної безпеки.

Джерело: expert.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі