Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: ще одна конфігурація «1С»
для транспорту отримала сертифікат «Сумісно!»

Програмний продукт «1С:Управління автотранспортом для України», розроблений у середовищі «1С:Підприємство 8.1» фірмою «1С-Рарус» спільно з «BGS Solutions», пройшов сертифікацію фірми «1С» та отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Конфігурацію «1С:Управління автотранспортом для України» призначено для автоматизації управління транспортом як в автотранспортних підприємствах, так і у транспортних підрозділах компаній з різною галузевою специфікою.

У програмному продукті реалізовано можливість її повної інтеграції з програмними продуктами фірми «1С»:

— «1С:Управління виробничим підприємством 8 для України»;

— «1С:Управління торговельним підприємством 8 для України»;

— «1С:Бухгалтерія 8 для України»;

— «1С:Управління торгівлею 8 для України».

Основні функціональні можливості програми включають:

— облік замовлень на автотранспорт;

— виписування та оброблення таких подорожніх листів:

1) розрахунок нормативної та фактичної витрати палива. Усі алгоритми розрахунку нормативної витрати палива реалізовано відповідно до наказу Міністерства транспорту. Реалізовано облік особливих умов роботи і температурних коефіцієнтів;

2) розрахунок виробітку в подорожніх листах за різними параметрами;

3) облік наданих послуг та виконаних робіт за замовниками. Виконується формування актів реалізації послуг та рахунків за надані послуги;

4) одночасний облік пального, придбаного різними способами:

— завантаження даних процесингових центрів з деталізації заправлень ПММ;

— облік технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів;

— облік номерних шин та акумуляторів;

— аналіз витрат і рентабельності роботи транспортних засобів.

Джерело: 1c.ua

 

Чергові оновлення «Бест-Звіт Плюс» і «Бест-Звіт Корпорація»

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.87.004, 8.87.005 та 8.87.006 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс» і пакет оновлень 7.88.000 для програми «Бест-Звіт Корпорація».

Пакети оновлень 8.87.004 і 8.87.006 додають до програми нові та змінені форми звітності до розділів «Мінпромполітики, «Мінпаливенерго», «МОЗ», «Персоніфікація (помісячна)», «Податкова інспекція» і «Мінпраці та соцполітики».

Оновленням 8.87.005 до модуля «Щомісячна персоніфікація» внесено зміни, у зв'язку з якими у таблицях 5 і 6 літери в полі «Номер облікової картки ЗО за ДРФО ДПА» (для працівників, у яких відсутній код) переводяться у верхній регістр згідно з установленим форматом, а також у таблицях 6 і 7 при контролі характеристики «спецстаж» у тексті перевірки вказуються ІПН та прізвище працівника. Крім того, це оновлення додає нові та змінені бланки до розділів «ДСЗУ» та «Звітність емітентів».

До оновлення 7.88.000 програм «Бест-Звіт Корпорація» включено низку оновлених статистичних довідників, довідники «Інспекції», «Бюджетні класифікатори», «КОАТУУ», реалізовано імпорт нового реєстру податкових накладних із *.txt файлів. Також відновлено можливість створювати звіти за підсумковими кодами класифікацій та функцію заміни реквізитів установ при імпорті документів (формати *.pck
та *.zvb). Крім того, це оновлення додає до програми змінені форми звітності до розділів «Мінпромполітики», «Мінпаливенерго», «Персоніфікація (помісячна)», «Держкомстат», «УААН», «Держказначейство», «Податкова інспекція», «Державні судові адміністрації» та «Міністерство економіки».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі