Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

В Україні запущено новий сервіс інтернет-платежів

Компанія «Платіжні системи» повідомила про запуск нового сервісу електронних платежів «Гроші 2.0».

В основу цього проекту закладено ті самі базові принципи, що й у реальну валюту — можна взяти купюру та передати її комусь іншому. Так само працює й система «Гроші 2.0» — ви купуєте деякий код і відтак використовуєте його на свій розсуд. Його можна передати іншій особі, якій не обов'язково реєструватися. Однак цією системою забезпечується не просто спосіб приймання платежів, а й внутрішній білінг, а отже, фактично повноцінне ведення рахунків користувачів.

Базовим елементом розрахунків між користувачами системи буде електронна монета «Гроші 2.0». Доступ до віртуальних гаманців системи можливий через Інтернет, мобільний телефон та картку. Зараз оплатити деякі послуги за допомогою сервісу «Гроші 2.0» можна на сайті ukrshop.com, який також належить компанії «Платіжні системи». За використання сервісу з рахунка клієнта зніматимуться комісійні:

— купівля і поповнення монети — від 0 % до 3 %, залежно від способу купівлі/поповнення;

— погашення — від 1 % до 3 % від суми погашення залежно від напряму (Visa, MasterCard, банківські перекази: Western Union, Anelik, Contact і Privat Money тощо). Вартість послуг для підприємців (приймання платежів від клієнтів) становитиме від 1 % до 2 % залежно від оборотів торговельної точки.

Передбачається, що впровадження цієї системи буде вигідне порталам та соціальним співтовариствам, іграм, розрахованим на багато користувачів, аукціонам, казино, банкам і магазинам та іншим постачальникам платних послуг та сервісів. Наразі до системи «Гроші 2.0» уже підключено дві соціальні мережі та один аукціон. Назви проектів поки що тримаються в таємниці.

Аналогічний сервіс надає система ukash.com, офіційним партнером якої в Україні є «Приватбанк».

Джерело: ain.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі