Теми статей
Обрати теми

Цікаві інтернет-сервіси: онлайн-радіо, дорожні пробки та інше

Редакція БК
Стаття

Цікаві інтернет-сервіси: онлайн-радіо, дорожні пробки та інше

 

img 1

На безкрайніх просторах Інтернету щодня з’являються нові цікаві та корисні сервіси. Сьогоднішній огляд присвячено дорожнім пробкам, онлайновому радіо та відповідям на найрізноманітніші запитання інтернет-користувачів.

Надія БАЛОВСЯК, доцент кафедри інформаційних систем та мереж Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Internetessa.com

 

заПИТАННЯ та ВІДПОВІДІ

Проект FaqInfo.ru

http://faqinfo.ru/ призначено для отримання онлайнових консультацій. Користувачі можуть ставити свої запитання, відповідати на запитання інших, проводити пошук у базі даних сайта. У базі даних запитань зібрано всі раніше надані відповіді. Відповіді, що розміщуються на сайті, перевіряються редакторами на предмет відповідності запитанню та відсутності помилок. Також для пошуку відповідей можна скористатися тематичним каталогом. Крім того, існує список нових відповідей та найбільш популярних запитань (рис. 1).

img 2

За допомогою блока «

Узнайте еще» можна отримати додаткову інформацію щодо запитань та відповідей.

 

ВІДЕОПРОБКИ ПІДКАЖУТЬ, КУДИ ЇХАТИ

Онлайновий сервіс «

Видеопробки» www.videoprobki.com.ua дозволяє бачити стан доріг столиці України на екрані свого комп’ютера. Сервіс демонструє на сайті зображення, отримані з веб-камер (рис. 2).

img 3

Поки що сервіс працює тільки з київськими камерами. На карті користувачі можуть переглянути розташування веб-камер, вибрати потрібну з них та переглянути її напрям, а також побачити стан дороги. На сайті надано список із більш ніж 50 камер, є окремий перелік найбільш популярних серед них. Ще один розділ каталога призначений для потокових камер — установлених так, щоб можна було відстежувати інтенсивність руху на найбільш популярних автомагістралях столиці України. Користувачам сайта доступний пошук. Камери можна відбирати за районами міста та вулицями, на яких вони розміщені. У розділі «

Архив аварий» можна переглянути відеоролики останніх аварій, що сталися на дорогах Києва. Для власників мобільних телефонів автори проекту «Видеопробки» пропонують мобільну версію сайта.

 

ONLINE.FM: ОНЛАЙНОВЕ РАДІО

Онлайнове радіо Online.FM

http://online.fm/ru дозволяє слухати українські та зарубіжні записи різних стилів, читати новини зі світу музики.

На головній сторінці сервісу Online розміщені канали, які доступні користувачам для прослуховування. Серед них український фолк, поп, рок, класичний рок, джаз, R’N’B, Latino та багато що інше (рис. 3).

img 4

 

До речі, постійні відвідувачі Всеукраїнського порталу

buhgalter.com.ua також отримали можливість слухати радіо — для цієї мети до головного меню додано однойменний розділ «Онлайн-радіо». Отже, тепер на цьому порталі можна суміщати корисне з приємним — роботу з улюбленою музикою.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі