Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс» та «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 9.04.002, 9.04.003 та 9.05.000 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» і 8.02.002 та 8.02.003 для своєї програми «Бест Звіт Корпорація».

Пакетом оновлень 9.04.002 програми «Бест Звіт Плюс» унесено зміни до деяких довідників, що використовуються для заповнення звітів, які подаються до регіональних відділень Держказначейства, а також унесено зміни до форми «Показники виконання фінансового плану» у розділах «Міністерство економіки» та «Міністерство фінансів України».

Пакетом змін 9.04.003 оновлено «Довідник професій». Цей довідник підключено до окремих форм звітності, що подаються до ДСЗУ, ПФУ та Держкомстату. Отже, користувачам програми потрібно в усіх таких формах перевірити актуальність вибраних із довідника даних, для чого з відповідних полів відкрити оновлений довідник, переглянути та «перевибрати» записи за необхідності, а після цього зберегти зміни у формі.

Також оновлення вносить деякі зміни до модуля «Єдиний внесок», додає інформаційне повідомлення для форм ДПАУ, вдосконалює ведення порядкового номера (позиції з 26 по 32 в імені файлу податкової звітності).

Крім того, оновлення 9.04.003 додає нові форми до розділів «Податкова інспекція», «Пенсійний фонд», «Мінпромполітики» та вносить зміни до деяких існуючих форм у розділах «Податкова інспекція», «Мінпромполітики» та «Мінпаливенерго».

Пакет оновлень 9.05.000 є кумулятивним і включає всі попередні оновлення (9.04.001 — 9.04.003). Крім того, оновлення вносить зміни до довідника «Пільги» та додає нові форми до розділу «Фонд соціального захисту інвалідів (ФСЗІ)».

Випуск змін 8.02.002 програми «Бест Звіт Корпорація» оновлює «Довідник професій», уносить зміни до деяких довідників, що використовуються для заповнення звітів, які подаються до регіональних відділень Держказначейства. Також оновлення додає інформаційне повідомлення для форм ДПАУ, удосконалює ведення порядкового номера (позиції з 26 по 32 в імені файлу податкової звітності).

Крім того, оновлення «Міністерство економіки» та «Міністерство фінансів України» додає нові форми до розділів «Податкова інспекція», «Пенсійний фонд», «Мінпромполітики» та вносить зміни до деяких існуючих форм у розділах «Податкова інспекція», «Мінпромполітики», «Мінпаливенерго», «Міністерство економіки» та «Міністерство фінансів України».

Оновлення 8.02.003 вносить деякі зміни до модуля «Єдиний внесок», а також додає нові форми до розділів «Звітність емітентів/Особлива інформація емітентів», «Звітність емітентів/Квартальна звітність».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Оновлення OPZ — версія 1.29.16

На офіційному сайті ДПАУ (

www.sta.gov.ua) стало доступним доповнення версії 1.29.16 від 14 липня 2011 року до програми OPZ, широко відомої також під назвою «Податкова звітність».

Це оновлення встановлюється на будь-які версії

від 1.29 до 1.29.14 (крім 1.29.3 — потрібне встановлення версії 1.29.3.1).

Доповнення версії 1.29.16 додає до програми нові документи:

— «Уточнюючий розрахунок податкових зобов’язань з податку на додану вартість у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок» (додаток до декларації);

— «Додаток ПН до Розрахунку оподатковуваного прибутку та податку на прибуток постійного представництва нерезидента, що здійснюється органом державної податкової служби»;

— «Додаток ВП до Розрахунку оподатковуваного прибутку та податку на прибуток постійного представництва нерезидента, що здійснюється органом державної податкової служби».

Також оновленням додано нові версії вже наявних документів:

— «Розрахунок оподатковуваного прибутку та податку на прибуток постійного представництва нерезидента, що здійснюється органом державної податкової служби»;

— «Розрахунок частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями»;

— «Додатки до декларації акцизного податку»;

— «Довідка про прогнозований обсяг потреби в спирті етиловому для виготовлення окремих видів продукції до податкового векселя»;

— «Довідка про цільове використання спирту етилового до податкового векселя».

Крім того, цим оновленням унесено коригування до існуючих форм, шаблонів та даних у розділі «Форми для введення», а також виправлено помилки друку для деяких документів у розділі «Документи для друку».

Нагадуємо, що після встановлення оновлень необхідно зайти в меню «Довідники» — «Довідник документів» та позначити всі потрібні вам звіти, після чого натиснути кнопку «Зберегти».

Джерело: opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі