Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»:
новий продукт

Фірма «1С» повідомляє про те, що сертифікат «Сумісно! Система програм «1С:Підприємство» отримав програмний продукт «1С:Управління сільськогосподарським підприємством для України 8», розроблений у середовищі «1С:Підприємства 8.2» фірмами «АБІ Україна» і ТОВ «Чорнозем’я «ІНТЕКО».

Продукт «1С:Управління сільськогосподарським підприємством для України 8» забезпечує автоматизацію облікових операцій та бізнес-процесів, надає керівникам сільськогосподарських підприємств та агрохолдингів можливість усебічного та оперативного контролю за фінансовими та матеріальними ресурсами в різних аналітичних розрізах обліку (підприємство, підрозділ, сільгоспкультура, поле, вид робіт, механізатор, одиниця сільгосптехніки, ферма тощо).

Це галузеве рішення об'єднало в собі сучасні міжнародні методики управління підприємством (MRP II, CRM, SCM, ERP, ERP II тощо) і досвід успішної автоматизації виробничих підприємств, накопичений фірмою «1С» та партнерським співтовариством в автоматизації підприємств аграрної галузі.

Функціонал типового рішення «1С:Управління виробничим підприємства для України 8», на основі якого розроблено продукт, доповнено такими можливостями:

— доопрацьовано підсистеми «Облік автотранспорту», «Виробничий облік сільгоспробіт і послуг», що стосуються обліку палива та обліку відрядної заробітної плати;

— у підсистемі «Відображення сільгоспдіяльності в регламентованому обліку» додано новий документ для переоцінки біологічних активів, а також документи для перенесення витрат з однієї культури на іншу;

— у всіх підсистемах (щодо обліку тваринництва і рослинництва) змінено алгоритм відображення виробничих операцій у регламентованих документах для правильного відображення виробничих операцій згідно зі стандартами українського обліку;

— доопрацьовано звіти підсистем групового та індивідуального обліку ВРХ та свинарства;

— оновлено конфігурацію в частині «1С:Управління виробничим підприємством для України» для забезпечення відповідності до вимог податкового законодавства України;

— оновлено підсистеми «1С:Управління виробничим підприємством для України» до релізу 1.3.6.

Джерело: 1с.ua

 

Оновлення OPZ — версія 1.29.15

На офіційному сайті ДПАУ (

www.sta.gov.ua) стало доступним оновлення версії 1.29.15 від 16 червня 2011 року до програми OPZ, широко відомої також із назвою «Податкова звітність».

Це оновлення встановлюється на будь-які версії від 1.29 до 1.29.14 (крім 1.29.3 — потрібне установлення версії 1.29.3.1).

Оновлення версії 1.29.15 додає до програми:

— «Податкову декларацію про результати спільної діяльності на території України без створення юридичної особи» і додатки;

— «Розрахунок оподатковуваного прибутку та податку на прибуток нерезидента, який провадить діяльність на території Україні через постійне представництво, на підставі складення відокремленого балансу фінансово-господарської діяльності» і додатки;

— «Податкову декларацію з податку на прибуток підприємства» і додатки;

— «Податкову декларацію з податку на прибуток підприємства, основною діяльністю якого є виробництво сільськогосподарської продукції» та додатки.

Також додано нові версії документів «Баланс», «Звіт про фінансові результати», «Звіт про власний капітал», «Звіт про фінансові результати суб’єкта малого підприємництва».

Нагадуємо, що після установлення оновлень необхідно зайти до меню «Довідники» — «Довідник документів» та позначити всі потрібні вам звіти, після чого натиснути на кнопку «Зберегти».

Джерело: opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі