Теми статей
Обрати теми

Підбиваючи підсумки весняного циклу «1С:Форумів»

Редакція БК
Стаття

Підбиваючи підсумки весняного циклу «1С:Форумів»

 

Тетяна РУДАКОВА, фірма «1С Україна», м. Київ

 

img 1У березні — квітні 2011 року фірма «1С Україна» провела цикл бухгалтерських семінарів під загальною назвою «1С:Форум для бухгалтерів та керівників». Семінари, що зібрали в цілому понад 1000 слухачів, відбулися в чотирьох містах України: Києві, Львові, Харкові, Одесі. Програму семінарів було присвячено останнім змінам у податковому законодавстві України у зв’язку з набуттям чинності Податковим кодексом України: змінам у правилах справляння ПДВ, ПДФО та податку на прибуток підприємства. Було розглянуто нововведення в адмініструванні податків та зборів.

Керівник українського представництва фірми «1С» Вадим Мазур зауважив, що основним завданням цих заходів стало кваліфіковане і докладне роз’яснення змін у податковому законодавстві, а також інформування бухгалтерів та керівників про строки відображенні цих змін у типових рішеннях «1С:Підприємство 8», зокрема в продуктах для автоматизації обліку «1С:Бухгалтерії для України».

Лектори — представники Державної податкової служби України та провідних бухгалтерських видань — докладно розглянули останні зміни в оподаткуванні доходів фізичних осіб, розкрили питання адміністрування податків у 2011 році. Ключовою темою семінарів, звичайно ж, було оподаткування прибутку підприємств у зв’язку з набуттям чинності

розділом III Податкового кодексу України з 1 квітня 2011 року. Про це розповідала Марія Іванівна Данько, незалежний експерт з питань оподаткування, радник податкової служби I рангу.

У межах секцій «Відповіді на запитання», які було організовано після основних доповідей лекторів, учасники змогли поставити запитання та отримати кваліфіковані відповіді експертів. Слухачі семінарів високо оцінили рівень доповідей, отримали відповіді на багато нагальних запитань.

Після закінчення семінарів у кожному з міст відбувся розіграш призів від компанії «1С» та її партнерів, а гідним завершенням стали спектаклі: у Києві — «Школа скандалу» Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки; у Львові — «Небувальщини про Івана» Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької; у Харкові — «Смішні гроші» Харківського державного академічного драматичного театру; в Одесі — «Із життя великого Яблука» Одеського академічного російського драматичного театру.

Ось що говорять самі слухачі про семінар, що відбувся:

«Теми, порушені в програмі семінару, на мій погляд, украй актуальні на сьогодні. Особливо цінним для мене була присутність представниці податкової служби з Києва, котра, як виявилось, брала безпосередню участь у розробці положень Податкового кодексу. На всіх семінарах, що відбулися з початку року в нашому місті, які мені пощастило відвідати, були тільки представники бухгалтерських видань, юристи та ін. Усі вони, висловлюючи своє бачення роботи в нових умовах, зазначали, що доки не зрозуміло, на що ж звертатимуть особливу увагу при перевірках (досвіду яких у нових умовах у нас поки що немає) податківці. Виступ представниці податкової служби на вашому форумі вніс певну ясність у це питання.

Рівень організації, як завжди, чудовий. Окрема подяка за надану можливість після насиченого інформацією трудового дня отримати задоволення від спектаклю» (Васильєва Т. В., головний бухгалтер ТОВ «Корпорація «Синтал», м. Харків).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі