Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Листопадовий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді листопада вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2011 рік. На диску подано такі компоненти, як «1С:Підприємство 8», версія 8.2.14.537, «1С:Підприємство — Робота з файлами», версія 8.2.14.537, а також такі конфігурації для платформ:

1. «1С:Підприємство 8»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. ПРОФ», редакція 1.2, версія 1.2.3 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. Базова», редакція 1.2, версія 1.2.3 (оновлення);

— «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.22 (оновлення + + перехід з Базової на ПРОФ);

— «Зарплата і Управління Персоналом для України (базова версія)», редакція 2.1, версія 2.1.22 (оновлення);

— «Торгівля для приватних підприємців України», редакція 1.0, версія 1.0.15 (оновлення);

— «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.4 (оновлення);

— «Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.3, версія 1.3.12 (оновлення);

— «1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.16 (оновлення);

— «Зарплата і кадри для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.14 (оновлення);

— «Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.14 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «Комплексний облік для бюджетних установ України (базова версія)», редакція 1.0, версія 1.0.14 (оновлення);

— «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.5 (дистрибутив + оновлення);

— «CRM ПРОФ для України», редакція 1.3, версія 1.3.3 (дистрибутив та оновлення).

2. «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.289;

— «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.289;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.042.

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за III квартал 2011 року (випуск 4) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2011 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за III квартал 2011 року (випуск 4) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У поточному випуску методичної підтримки для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» оновлено методики відображення безоплатної передачі МПЗ та внесення статутного фонду в іноземній валюті.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» в поточному випуску пропонується методика відображення авансової сплати ПДФО, а також описано механізм розрахунку оплати від суми на руки («від протилежного»).

У розділі щодо конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» оновлено опис реалізації податкового обліку запасів та витрат, а також опубліковано рекомендації щодо використання пропорційно до оподатковуваного податкового кредиту.

У розділі «Типові питання користувачів «1С:Бухгалтерії 7.7 для України» при переході на «1С:Бухгалтерію 8 для України» додано опис унесення первинних даних про організацію.

Для користувачів бюджетних конфігурацій «Зарплата і Кадри для бюджетних установ України» та «Комплексний облік для бюджетних установ України» опубліковано методику нарахування зарплати з урахуванням рангів.

Для фахівців з розробки прикладних рішень оновлено бібліотеку картинок для типових конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 8.2».

Джерело: 1c.ua

 

Довгоочікуване нове видання навчальної версії
програми «1С:Бухгалтерія 8 для України»

Фірма «1С» повідомляє про надходження у продаж нового видання навчальної версії програми «1С:Бухгалтерія 8 для України».

«1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» призначена для опанування програми «1С:Бухгалтерія 8 для України» та навчання ведення комп'ютеризованого бухгалтерського обліку в системі «1С:Підприємство 8». Продукт дозволяє вивчити можливості ведення бухгалтерського обліку, закладені в програмі «1С:Бухгалтерія 8 для України», від уведення первинних документів та бухгалтерських операцій до отримання аналітичних звітів та підготовки бухгалтерської звітності, а також швидко набути навичок роботи із системою програм «1С:Підприємство 8». Навчальна версія являє собою програму «1С:Бухгалтерія 8 для України», що реально працює, з такими обмеженнями, як:

— обмежена кількість даних;

— не підтримується робота у варіанті «клієнт-сервер»;

— не підтримується робота розподілених інформаційних баз;

— не підтримується COM-з’єднання;

— відсутня можливість використання паролів та автентифікації операційної системи для користувачів;

— друкування та збереження табличних документів підтримуються лише в режимі «Конфігуратор»;

— не підтримується копіювання вмісту більш ніж однієї комірки табличного документа в режимі «1С:Підприємство»;

— швидкодія навчальної версії нижча, ніж у комерційної версії «1С:Підприємства 8.2»;

— не підтримується робота зі сховищем конфігурації;

— недоступна функціональність, пов’язана з поставкою конфігурації;

— кількість одночасних сеансів роботи з інформаційною базою обмежено одним сеансом.

«1С:Бухгалтерія 8 для України» може використовуватися в організаціях, що здійснюють будь-які види комерційної діяльності: оптову, роздрібну, комісійну торгівлю (включаючи субкомісію), надання послуг, виробництво тощо.

Методика бухгалтерського обліку дозволяє одночасно відображати кожну господарську операцію як на рахунках бухгалтерського обліку, так і в необхідних розрізах аналітичного, кількісного та валютного обліку. Користувачі можуть самостійно керувати методикою обліку в межах настройок облікової політики, створювати нові субрахунки та розрізи аналітичного обліку. Основним способом відображення господарських операцій в обліку є введення документів, що відповідають первинним документам бухгалтерського обліку. Крім того, передбачено введення окремих проводок. Для групового введення проводок можна використовувати типові операції — простий інструмент автоматизації, що легко та швидко настроюється користувачем.

«1С:Бухгалтерія 8 для України» дозволяє вирішувати всі завдання, що стоять перед бухгалтерською службою підприємства, уключаючи, наприклад, виписування первинних документів, облік продажів тощо.

Увага! «1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» не може використовуватися для автоматизації реальних підприємств.

Джерело:1с.kharkov.ua

 

Оновлення «Бест Звіт Плюс»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакет оновлень 9.11.000 для своєї програми «Бест Звіт Плюс».

Пакет оновлень програми «Бест Звіт Плюс» 9.10.000 є кумулятивним та включає всі попередні оновлення (9.10.001 — 9.10.004). Крім того, цим оновленням у довідниках «Довідники/Картка установи/Керівництво» збільшено до 150 кількість символів у полях «Посада (керівника)» та «Посада (бухгалтера)», у модулі «Реєстр податкових накладних» («РПН») реалізовано можливість формування запиту на отримання відомостей з «ЄРПН» (J1300101) безпосередньо з модуля «РПН». Також змінено спосіб формування імені XML файлу (позиції з 26 по 32, елемент C_DOC_CNT) філій установ лише для таких документів, як:

— «Податкова накладна» (J1201003);

— «Дод. 1 до податкової накладної» (J1201103);

— «Дод. 2 до податкової накладної» (J1201203).

Таким чином, при відправленні електронної податкової накладної для реєстрації в ЄРПН та згодом контрагенту цей елемент ураховує код філії (без «0» на початку коду). Це зроблено для запобігання однаковим іменам файлів цих звітів для установ із філіями.

Саме цим оновленням запроваджено заборону копіювання звітів у періоди, в яких такі звіти не повинні подаватися, додано новий довідник «Реєстр відповідальних осіб» (Довідники/Реєстр відповідальних осіб), унесені зміни до бюджетного довідника «КПКВ» (Довідники/Перелік довідників/Бюджетні/Коди програмної класиф. видатків), а також збільшено максимальний розмір довжини текстового поля до 1000 символів та відключено можливість отримати коди ліцензій за допомогою SMS.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml.

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Firefox 8: поліпшена безпека доповнень та збільшена продуктивність

Mozilla знову активно працює над новими збірками свого браузера Firefox. Якщо в березні цього року вийшла версія Firefox 4, то 8 листопада вийшла вже 8-ма версія популярного веб-оглядача. Хоча фінальні збірки виходять у прискореному темпі (Firefox 7 вийшла тільки 8 тижнів тому), новій версії є що запропонувати.

Найпомітнішою зміною став новий процес установлення та управління доповненнями. При першому запуску браузер покаже користувачу список установлених доповнень, причому встановлені не самим користувачем, а сторонніми програмами, за умовчанням буде запропоновано відключити. Більше того, якщо будь-яка стороння програма спробує встановити доповнення до Firefox, браузер здійснить це лише з дозволу користувача.

Варто відзначити й зміни в роботі вкладок. Їх анімацію поліпшено. Наприклад, при переміщенні вкладок Firefox 8 показуватиме невелике напівпрозоре віконце з мініатюрою. Змінився й зовнішній вигляд вкладок без піктограм. Також було додано дуже корисну можливість для тих, хто користується відразу багатьма вкладками: в основних настройках браузера можна вибрати завантаження вкладок лише при виборі їх користувачем. Завдяки цьому багато фонових вкладок з попередньої сесії не відновлюватиметься автоматично у фоновому режимі та «висітиме» в пам'яті, що має поліпшити чутливість браузера. Функцію відключено за стандартом.

Крім того, у Firefox 8 з'явилася можливість здійснювати пошук у Twitter через верхню панель пошуку, браузер обзавівся підтримкою нових технологій HTML5, оновлено протокол WebSockets, поліпшено продуктивність та управління пам'яттю при використанні HTML5. Firefox 8 підтримує й специфікацію Cross Origin Resource Sharing (CORS), що забезпечує контроль завантаження WebGL-текстур зі сторонніх доменів та блокування атак (раніше для цілей безпеки завантаження текстур зі сторонніх доменів не допускалося). На додачу до всього цього в історії браузера (Ctrl+Shift+H) тепер показуються адреси URL відвіданих сайтів та завантажених зображень.

Вихід наступної, 9-ї, версії Firefox обіцяно в цьому році напередодні католицького Різдва — 20 грудня.

Джерело: 3dnews.ru

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі