Теми статей
Обрати теми

Створюємо нову інформаційну базу

Редакція БК
Відповідь на запитання

Створюємо нову інформаційну базу

 

Добридень! Я планую вести облік двох різних підприємств у різних базах. Підкажіть, як в «1С:Бухгалтерії 8» створити порожню інформаційну базу.

І. Ільїна, м. Херсон

Відповідає Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & К»

 

До комплекту програмного продукту «1С:Підприємство 8.2», крім платформи, уключається конфігурація у вигляді шаблона, тобто встановленого набору файлів, з якого створюються інформаційні бази. Отже, інформаційна база створюється на вашому комп'ютері з шаблону конфігурації. На основі тієї самої конфігурації можна створити необмежену кількість баз даних.

Створити чисту інформаційну базу доволі просто. Запустіть програму та у вікні «Запуск 1С:Предприятие» натисніть на кнопку «Добавить». У вікні «Добавление информационной базы/группы», що відкрилося (рисунок), виберіть варіант «Создание новой информационной базы». Наступним кроком буде вибір шаблона, з якого ви плануєте створювати базу (див. рисунок). Краще вибрати свіжий реліз шаблона конфігурації, у подальшому це позбавить вас від тривалого процесу оновлення.

img 1

Важливо! Якщо виявиться, що список шаблонів порожній, вам потрібно взяти дистрибутив програми та заздалегідь установити шаблон конфігурацій на комп’ютер.

Вибравши реліз конфігурації, ідемо далі та вказуємо найменування майбутньої бази, а також тип її розташування (локальний комп’ютер чи сервер). Наступний крок — нам потрібно вказати шлях до папки, до якої слід установити файли інформаційної бази (поле «Каталог информационной базы»), а також вибрати мову.

В останньому діалоговому вікні вказуються параметри запуску програми. Якщо ви плануєте працювати з базою лише на локальному комп’ютері, усі параметри можна залишити без змін та натиснути кнопку «Готово». Через декілька хвилин у вікні «Запуск 1С:Предприятие» з’явиться нова інформаційна база.

 

Успіхів у роботі! Чекаємо ваших запитань на адресу bk@id.factor.ua.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі