Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Жовтневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді вересня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2011 рік. На диску надані такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 8.1»:

— «CRM ПРОФ для України», редакція 1.3, версія 1.3.3 (дистрибутив та оновлення);

2) «1С:Підприємство 8.2»:

— «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.21 (оновлення +перехід з Базової на ПРОФ);

— «Зарплата і Управління Персоналом для України (базова версія)», редакція 2.1, версія 2.1.21 (оновлення);

— «Управління невеликою фірмою для України», редакція 1.3, версія 1.3.1 (оновлення);

— «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.5 (дистрибутив + оновлення);

3) «1С:Підприємство 7.7»:

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.032.

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за III квартал 2011 року (випуск 3) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2011 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за III квартал 2011 року (випуск 3) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У поточному випуску методичної підтримки користувачам конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» пропонується методика погашення заборгованості підзвітній особі в разі перевищення суми авансу, виданого у валюті, яку приведено у відповідність до чинного законодавства та можливостей конфігурації.

У розділі щодо конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» оновлено матеріали, присвячені використанню розширеної аналітики обліку витрат:

— алгоритм розрахунку фактичної собівартості випуску при використанні розширеної аналітики обліку;

— формування ключів аналітики обліку;

— алгоритм розподілу витрат при використанні розширеної аналітики обліку;

— методи позбавлення від «завислих копійок»;

— порядок формування первісної вартості основних засобів у разі прийняття до обліку в режимі розширеної аналітики.

Крім цього, для користувачів конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» оновлено опис механізму обмеження прав доступу.

Для фахівців з розробки прикладних рішень у рубриці «Універсальні звіти та обробки» оновлено зовнішню обробку «Настройка технологічного журналу» та «Пошук і заміна значень».

Джерело: 1c.ua

 

Новини від «1С»: новий курс

«1C:Навчальний центр № 1» разом з «1С:Навчальним центром № 3» проведуть 08.11.2011 р. у м. Києві одноденний семінар «Підключення додаткових друкованих форм, звітів та обробок у типових рішеннях на базі платформи «1С:Підприємство 8.2» та запрошують партнерів і користувачів узяти в ньому участь.

Оскільки режим «Керованого тонкого клієнта» — основний режим використання програм, створених на платформі «1С:Підприємство 8.2», то з часом усі основні типові рішення буде переорієнтовано на роботу в цьому режимі. Як правило, нові редакції типових рішень уключають певний набір стандартних підсистем. До таких підсистем належать «Друк» та «Додаткові звіти та обробки». Ці підсистеми забезпечують можливості зміни та зберігання в базі даних як макетів штатних друкованих форм документів типового рішення, так і додавання та зберігання нових.

Також забезпечується формування офісних документів (OpenOffice.org Writer; Microsoft Word) безпосередньо з програми. Крім того, можливе створення нових звітних форм та обробок.

Найголовніше, що всі ці можливості можна використовувати без внесення змін до типової конфігурації шляхом забезпечення підключення та самоідентифікації у спеціальному довіднику додаткових звітів та обробок.

Механізми, що реалізують ці підсистеми, уключають тисячі рядків коду. На їх створення витрачено сотні годин розробки. Але все було зроблено саме для того, щоб полегшити підключення нового функціонала, потрібного користувачам. Отже, для підключення нової друкованої форми, обробки або звіту досить знати, в якому місці потрібно змінити кілька параметрів, в якій функції дописати декілька рядків коду, який з конструкторів чи шаблонів у якій ситуації ефективніше використовувати.

Відповідно метою семінару є набуття користувачами навичок унесення змін та зберігання змінених макетів штатних друкованих форм документів, ефективних прийомів розробки та підключення нових внутрішніх і зовнішніх друкованих форм, додаткових звітів та обробок у базах даних, що працюють у режимі керованого додатка.

Семінар призначено для слухачів, які:

— планують переходити на конфігурації, розроблені на базі платформи «1С:Підприємство 8.2» для режиму керованого додатка;

— планують переводити експлуатовану на базі платформи «1С:Підприємство 8.1 (8.0)» систему під платформу «1С:Підприємство 8.2»;

— визначаються з необхідністю переведення або конвертації робочої бази даних;

— планують упроваджувати нові програми на базі платформи «1С:Підприємство 8.2».

Джерело: 1c.ua

 

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс» та «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 9.09.001, 9.09.002 і 9.09.003 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» та 8.05.002, 8.05.003 і 8.05.004 для своєї програми «Бест Звіт Корпорація».

Пакетом оновлень 9.09.001 до модуля «Звітність/Звітність ФДМУ» додана можливість збереження пакетів документів користувачів формату «*.PST» у резервну копію, а також додаються нові форми та вносяться зміни до деяких наявних форм розділу «Держкомстат».

Оновленнями 9.09.002 програми «Бест Звіт Плюс» і 8.05.003 програми «Бест Звіт Корпорація» до розділу «Довідники/Перелік довідників» додано новий розділ «ФСС з ТВП», який містить довідники, підключені до окремих форм звітності до цього органу:

— «Вид події, що призвела до нещасного випадку»;

— «Причини нещасного випадку»;

— «Обладнання, що спричинило нещасний випадок»;

— «Класифікатор місця події»;

— «Клас події, що призвела до нещасного випадку»;

— «Причини нещасних випадків».

А також згідно з наказом Мінфіну України від 18.07.2011 р. № 892 зміни внесено до Бюджетного довідника ТКВМБ (Тимчасова класифікація видатків місцевого бюджету), додано нові форми до розділу «ФСС з ТВП» і внесено зміни до деяких форм розділу «Держкомстат».

В оновленнях 9.09.003 програми «Бест Звіт Плюс» і 8.05.004 програми «Бест Звіт Корпорація» виправлено неточності при друкуванні форми «Звіт вищого навчального закладу на початок навчального року», а в модулі «Реєстр податкових накладних (РПН)» виправлено помилку відображення даних у довідниках «Тип документа».

Оновленням 8.05.002 змінено бюджетний довідник «Коди програмної клас. видатків», а також додано нові форми до розділів «Мінпромполітики», «Звітність емітентів/Регулярна інформація», «Звітність емітентів/Зміна реєстратора» та «Держкомстат», унесено зміни до деяких форм розділу «Мінпромполітики» та «Держкомстат».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі