Теми статей
Обрати теми

Розширення колонок в «Оборотно-сальдовій відомості»

Редакція БК
Відповідь на запитання

Розширення колонок в «Оборотно-сальдовій відомості»

 

Шановна редакціє «Б & К», після оновлення програми «1С:Бухгалтерія для України 7.7» у звіті «Оборотно-сальдова відомість» колонка з назвою рахунка стала більш громіздкою. Чи можна якось повернути звіту первісний вигляд?

О. Лімонова, м. Чугуїв

Відповідає

Юлія КАМІНСЬКА , консультант «Б & К»

 

На сьогодні у зв'язку з тим, що програма «1С» неодноразово доповнювалася новими релізами, у звітах «

Оборотно-сальдовая ведомость» (рис. 1) та «Оборотно-сальдовая ведомость по счету» сталися «збої» та звузилася колонка «Рахунок – Назва». Від цього оборотно-сальдова відомість у роздрукованому вигляді стала значно більшою.

img 1

Щоб самостійно виправити цю помилку, зайдіть у програму в режимі «Конфигуратор». Відкрийте конфігурацію, командою «Конфигурация → Открыть конфигурацию» і виберіть у вікні, що відкрилося, «Отчеты → ОборотноСальдоваяВедомость» або «ОборотноСальдоваяВедомостьПоСчету» (рис. 2). Подвійним клацанням миші відкрийте один із вибраних звітів та у формі звіту, що відкрилася, перейдіть на закладку «Таблица_Укр».

img 2

У вікні, що відкрилося, необхідно виділити курсором мишки стовпець 2 «Рахунок – Назва» (рис. 2) та розсунути його межу (тримаючи натиснутою ліву клавішу мишки) до необхідної ширини. Результат зміни надано на рис. 3.

img 3

Розширивши вручну колонку, закрийте форму — звіт документа. Під час закриття програма запитає, чи потрібно зберегти внесені зміни (рис. 4), натисніть на кнопку «Да».

img 4

Перевірте зовнішній вид звіту. Для цього запустіть програму в робочому режимі та сформуйте звіт — оборотно-сальдову відомість (меню «Отчеты → Оборотно-сальдовая ведомость». У сформованому звіті видно, що колонка з назвою рахунка розширилася (рис. 5).

img 5

 

Успіхів у роботі! Чекаємо ваших запитань за адресою

bk@id.factor.ua.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі